Sivas’ta 16 bin 708 öğrenci sınava girdi

Sivas’ta 16 bin 708 öğrenci sınava girdi

Sivas’ta 16 bin 708 öğrenci sınava girdi

Sivas’ta LGS ve YKS’ye hazırlanan öğrencilere yönelik kazanım değerlendirme ve izleme sınavı gerçekleştirildi.
Sivas Valiliği himayesinde Milli Eğitim Müdürlüğünce hayata geçirilen HEDEF Projesi kapsamında, Sivas Belediyesinin destekleri ile Sivas Ölçme Değerlendirme Merkezi (ÖDM) koordinesinde gerçekleştirilen sınavlara il genelinde 16 bin 708 öğrenci katılım sağladı.
İl Milli Eğitim Müdürü Ergüven Aslan, bu kapsamda sınav uygulamasının gerçekleştirildiği okullardan Başöğretmen Atatürk Ortaokulunu ziyaret ederek, sınav öncesinde öğrencilerle sohbet etti. Aslan’a Sivas ÖDM Müdürü Banu Boğazlıyan da eşlik etti.
LGS’ye kısa bir zaman dilimi kaldığına vurgu yaparak, öğrencilerden bu zamanı en iyi şekilde değerlendirmelerini isteyen Aslan, bu sürede tablet, televizyon ve telefon kullanımını en aza indirerek sadece derslere odaklanılması tavsiyesinde bulundu.


Eğitim 5.05.2023 16:57:21 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi