Sivas’ta 58 metre uzunluğundaki sucuk ancak havadan görüntülenebildi

Sivas’ta 58 metre uzunluğundaki sucuk ancak havadan görüntülenebildi

Sivas’ta 58 metre uzunluğundaki sucuk ancak havadan görüntülenebildi

Sivas’ta Gardaşlık Festivali etkinlikleri çerçevesinde hazırlanan 58 metre uzunluktaki sucuk görenleri şaşkına çevirdi, uzun sucuk bir bütün halinde havadan görüntülenebildi.
Sivas Valiliği, Sivas Belediyesi ve diğer kamu kurumlarının katkılarıyla düzenlenen 5 Ağustos Dünya Sivaslılar Günü Gardaşlık Festivali hız kesmeden devam ediyor. Bu çerçevede hazırlanan ve tanıtımı yapılan 58 metre uzunluğa sahip dev Sivas sucuğu dikkat çekti. Kent merkezi Kongre müzesi bahçesinde tanıtılan sucuk oldukça ilgi gördü.
Tanıtıma, Sivas Valisi Dr. Yılmaz Şimşek, Sivas Belediye Başkanı Hilmi Bilgin, bazı il protokol üyeleri ve vatandaşlar katıldı. 58 metre boyundaki sucuk bir bütün halinde dron ile görüntülenebildi. Dev sucuk tanıtımın ardından vatandaşlara ikram edildi.


Güncel 6.08.2022 14:15:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke'de takla atan otomobildeki 2 kişi yaralandı

2

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

3

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

4

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

5

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

6

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

7

SunExpress'te üst düzey atama

8

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

9

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

10

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı