Siverek’te ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

Siverek’te ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

Siverek’te ilaçlama çalışmalarına devam ediyor

Siverek Belediyesi Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekiplerince vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda ev ve işyerlerini ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor.
Çevre Koruma ve Kontrol Müdürlüğü ekipleri bahar aylarında su kanalları, hayvan barınakları ve çöp konteynırlarını ilaçlayarak yaz ayları için önlem alırken mesken ve işyerinde görülen haşerelere karşı ise ilaçlama çalışmaları devam ediyor.
Havaların ısınması ile birlikte ev ve işyerlerinde görülen çeşitli haşerelere karşı vatandaşların talepleri doğrultusunda ekiplerce ilaçlama yapıldığına dikkat çeken Çevre Koruma ve Kontrol Müdürü Kenan Karahan; “ Belediye Başkanımız Ayşe Çakmak’ın talimatı doğrultusunda vatandaşlarımızdan gelen talepler doğrultusunda gereken çalışmaları yaparak haşerelere karşı mücadele çalışmalarımızı yürütüyoruz, ilçe genelinde bulunan ahırlar, sulak alanlar ve haşere olması muhtemel alanları ilaçlıyoruz” dedi.
Ev ve işyerlerinde ilaçlama yapılan vatandaşlar yapılan çalışmalardan dolayı ekiplere teşekkür etti.


Güncel 13.04.2022 14:01:47 0

İlginizi Çekebilir

1

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

2

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

3

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

4

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

5

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

6

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

7

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

8

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

9

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti