Siverek’te mutfak tüpü patladı: 2 yaralı

Siverek’te mutfak tüpü patladı: 2 yaralı

Siverek’te mutfak tüpü patladı: 2 yaralı

Şanlıurfa’nın Siverek ilçesinde bir binanın giriş katındaki dairede meydana gelen tüp patlamasında 2 kişi yaralandı.
Olay, ilçenin Dicle Mahallesi’nde meydana geldi. Alınan bilgilere göre, Hamza T.’ye ait dairede mutfak tüpünden sızan gaz, patlamaya neden oldu. Patlamanın etkisiyle, ev harabeye dönerken, içerde bulunan Mehriban T. (28) ve bir yaşındaki kızı Aysima T. yaralandı.
Patlama sesini duyanların ihbarı üzerine olay yerine itfaiye, sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Kısa süre sonra olay yerine gelen sağlık ekipleri tarafından anne ve kızı Siverek Devlet Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken, patlama sonrasında çıkan yangın itfaiye ekipleri tarafından söndürüldü.
Vücudunda yanıklar oluşan 1 yaşındaki Aysima T.’nin Şanlıurfa’ya sevk edildiği öğrenilirken, yangınla ilgili inceleme başlatıldı.


Yurt Dünya 29.12.2021 13:46:14 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da seyir halindeki tankerde başlayıp ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

2

Sinemanın usta ismi Türkan Şoray "İyilik Korosu" ile sahneye çıktı

3

Basketbol: FIBA Şampiyonlar Ligi

4

Zafer Partisi Genel Başkanı Özdağ, Antalya'da temaslarda bulundu

5

Antalyaspor, Kocaelispor maçının hazırlıklarını sürdürdü

6

Antalya'nın tescilli portakalları tanıtıldı

7

Mersin'de bir çiftçinin çamurlu ayakkabısını çıkararak markete girmesi kameraya yansıdı

8

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

9

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

10

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor