Siverek’te trafik sinyalizasyon çalışması

Siverek’te trafik sinyalizasyon çalışması

Siverek’te trafik sinyalizasyon çalışması

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, trafik güvenliğinin sağlanması amacıyla Siverek ilçesinde kavşak, ana arter ile yeni açılan yollarda trafik ikaz lambalarını yeniledi.
Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Ulaşım Dairesi Başkanlığı, Siverek İlçesinde kavşak, ana arter ve yeni açılan yollarda akıllı sinyalizasyon sistemi kurdu. Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi,7/24 hizmet anlayışı ile sinyalize sistemlerinin rutin olarak bakım ve onarım çalışmasını yapıyor. Anlık arıza ve kazalara müdahale eden Akıllı Ulaşım Sistemleri Şube Müdürlüğü personelleri Siverek İlçesinde sinyalize ve elektronik ekipmanların temizlik ve modernizasyon işlemlerini tamamladı. Siverek ilçesinde başlanan çalışmalar tüm il geneline yayılarak 40 adet sinyalize kavşak daha yapılacak. Şanlıurfa ve ilçelerde son 2 yılda yapılan çalışmalar neticesinde 70 olan sinyalize kavşak sayısı 150’ ye ulaşacak.
Endüstriyel pano, alt yapı kabloları, araç sayım kameraları ve uyarıcı LED ışıkların bakımı ve temizliği yapılarak trafikte güvenli ulaşım sağlanıyor. Trafik kontrol merkezindeki görevliler tarafından sürekli takip edilen kavşaklarda oluşan arızalar anında gideriliyor.


Güncel 17.08.2022 15:08:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Kariyerini bırakarak sinemaya yönelen mühendis, ödüllü filmlere imza atıyor

2

İskenderun ilçesinde 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

3

Daikin'den tüketimi azaltan yeni nesil Icon Premix kombi

4

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

5

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

6

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

7

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

10

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı