Sivrihisar Belediyesi bayram otobüsüyle çocuklara hediye dağıttı

Sivrihisar Belediyesi bayram otobüsüyle çocuklara hediye dağıttı

Sivrihisar Belediyesi bayram otobüsüyle çocuklara hediye dağıttı

Eskişehir Sivrihisar Belediyesi, pandemi nedeniyle uygulanan sokağa çıkma kısıtlamasında 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı için hazırladığı bayram otobüsü ile sokak sokak gezerek çocuklara hediye dağıttı.
Sivrihisar Belediyesi’nin 23 Nisan ’bayram otobüsü’ çocukların yüzünü güldürdü. Pandemiden dolayı sokağa çıkma kısıtlamasının olduğu günde çocukların bayram sevincini yaşatmak için yola çıkan Sivrihisar Belediyesi ekipleri, ilçenin sokaklarında bayram otobüsü ile şarkılar çalarak hediyeler dağıttı. Nasreddin Hoca çocuklara şeker ve pamuk şekeri hediye etti.
Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ise çocukların bayramını kutlayarak, "Dünyayı kasıp kavuran salgın hastalıktan dolayı heyecanla mutlulukla kutlayamadığımız 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramında, çocuklarımızın yanında olmak ve onların yünü güldürmek için ekiplerimizle yola çıktık. Bir an önce bu salgın hastalıktan kurtularak sevinçle büyük coşkularla kutlayacağımız bayramlar yaşamak dileği ile 23 Nisan’ı kutluyorum”


Güncel 23.04.2021 17:08:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Isparta'da 17 yaşındaki genç yazar 4. kitabını fuarda tanıtıyor

2

Antalya'yı merak eden Nevşehirli öğrenci, Milli Eğitim Müdürünün misafiri oldu

3

Antalyalı firma "şifalı bitkileri" 40 ülkeye ihraç ediyor

4

Osmaniye'de ilkokul öğrencileri limon kolonyası yaptı

5

Adana'da yatağa bağımlı gencin film izleme hayali sağlık ekiplerince gerçekleştirildi

6

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, MHP İlçe Başkanı Kara'yı kabul etti

7

Alanya'da bir kafe şehit yakınları ve gazilere ücretsiz içecek hizmeti verecek

8

Bucak'ta "Yerli Malı Haftası" tarhana ve saleple kutlandı

9

Erdemli ilçesinde Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

10

Adana'da "Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası" kutlandı