Şok uygulamada 3 araçta uyuşturucu ele geçirildi

Şok uygulamada 3 araçta uyuşturucu ele geçirildi

Şok uygulamada 3 araçta uyuşturucu ele geçirildi

Sinop’un Boyabat ilçesinde düzenlenen şok uygulamalarda 3 farklı araçtan 7,5 gram kokain, 4 gram metamfetamin ile çeşitli toz ve hap uyuşturucu madde ele geçirildi. Uygulamada toplam 9 kişi gözaltına alındı.
Edinilen bilgiye göre, Boyabat İlçe Emniyet Müdürlüğü ve Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekiplerince, ilçe merkezinde farklı saatlerde yapılan şok uygulamalarda durdurulan 3 araç ve araç içerisinde bulunan şüpheli şahıslar üzerinde arama yapıldı. İncelemelerde 7.49 gr. kokain, 4.14 gr. metamfetamin, 6.77 gr toz esrar, 4 gr. skunk, 3 adet ectasy hap ve payp ele geçirildi. Toplam 9 şüpheli gözaltına alınarak hakkında gerekli yasal işlemler başlatıldı.
Sinop İl Emniyet Müdürlüğü’nden yapılan açıklamada, “Uyuşturucu veya uyarıcı maddelerin imali, ticareti, nakledilmesi, depolanması veya satın alınması ile bu suçlara iştirak eden şahıslara yönelik mücadelemiz kararlılıkla devam edecektir” ifadeleri kullanıldı.


5.05.2023 14:26:21 0

İlginizi Çekebilir

1

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

2

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

3

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

4

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

5

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

6

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

7

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

8

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

9

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi

10

Adana Valisi Yavuz Selim Köşger, vatandaşlarla buluştu