Sokak düğünlerine yeni düzenleme

Sokak düğünlerine yeni düzenleme

Sokak düğünlerine yeni düzenleme

Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi, Vali Ali Fuat Atik başkanlığında korona virüs tedbirleri hususunda olağanüstü toplandı.
Denizli İl Umumi Hıfzıssıhha Meclisi korona virüs tedbirleri kapsamında sokak düğünlerinde yiyecek, yemek ikramının yapılmamasına kararının istinaden düğün merasiminin düzenlendiği restaurant ve işletmeler ile açık kır düğün salonlarında, düğün salonu olmayan ilçelerde belirlenen okul bahçesi veya pazaryeri hariç, yemek ikramının yapılabilmesine şeklinde yeniden düzenlenmesine, yemek ikramı yapılacak ise işletmelerin Sağlık Bakanlığı tarafından yayınlanan korona virüs salgın yönetimi ve çalışma rehberinde yer alan güncel korona virüs kapsamında restoran, lokanta, kafe, pastane, börekçi, tatlıcı ve içerisinde yeme-içme hizmeti sunan işletmelerde alınması gereken önlemler kapsamında her türlü tedbirin alınmasına yönelik karar verildi.
Öte yandan kamu kurum ve kuruluşlarında yemekhane hizmetleri hariç olmak üzere kişilere yapılacak her türlü yiyecek-içecek “paketli su servisi hariç” ikramının durdurulmasına karar verildiği açıklandı.


Güncel 26.08.2020 10:36:53 0
Anahtar Kelimeler: sokak düğünlerine yeni düzenleme

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

2

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

3

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

4

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı

5

Isparta'da geri dönüşüm atölyesinde ürün sayısı 10 bini aştı

6

Mersin'in beyaza bürünen Sertavul Yaylası tatildeki çocukları ağırlıyor

7

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

8

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

9

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

10

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu: