Sokakta futbol oynarken keşfedilen Veysel Sarı, Antalyaspor'da mutlu

Sokakta futbol oynarken keşfedilen Veysel Sarı, Antalyaspor

Sokakta futbol oynarken keşfedilen Veysel Sarı, Antalyaspor'da mutlu

ANTALYA (AA) - Fraport TAV Antalyaspor'un defans oyuncusu Veysel Sari, Istanbul'da sokak arasinda arkadaslariyla futbol oynarken hocasi tarafindan kesfedildigini, hayalinin pesinden kosarak bugünlere geldigini söyledi.

Kirmizi-beyazli kulübün YouTube kanalinda dördüncüsü yayinlanan "Soru-Cevap" programinda açiklamalarda bulunan 32 yasindaki futbolcu, çocukken Beyoglu'nda arkadaslariyla sokak arasinda sik sik futbol oynadigini anlatti.

Tecrübeli stoper, kendisini fark eden hocasinin çagrisiyla geçis yaptigi amatör futbolda yaklasik 9 yil forma giydigini, profesyonellige ise Beylerbeyi'nde adim attigini aktardi.

"Futbolcu olmak çocukluktan beri hayalimdi. O hayalimin pesinden kostum." ifadesini kullanan Veysel, Beylerbeyi'nden bir yil sonra Eskisehirspor serüveninin basladigini hatirlatti.

Veysel Sari, "Eskisehirspor'da yaklasik 4,5 sene oynadim. Orada çok güzel günlerim geçti. Ardindan bir sene Galatasaray maceram var. Sonra Kasimpasa, ardindan da en son Antalyaspor'a transfer oldum." dedi.

Fraport TAV Antalyaspor'a 2019-2020 sezonunun ara transfer döneminde geldigini animsatan Veysel, iyi bir karar verdigini düsündügünü dile getirerek, söyle konustu:

"Antalyaspor'da olmaktan mutluyum. Antalyaspor olarak çok iyi bir sezon geçirdik. Bu sezon da iyi basladik. Hep birlikte mücadele ettigimiz zaman gerçekten iyi takimiz. Bazen istedigimiz olmuyor. Biz hiçbir zaman mücadeleden geri kalmadan pes etmeden devam eden bir takimiz. Antalyaspor'da bütün futbolcularin bir hedefi var. Insallah bu sezon Antalyaspor'u layik oldugu yerlere getirecegiz."


- "A Milli Takim'in genç stoperleri çok iyi"


Veysel Sari, A Milli Takim oyunculari Merih Demiral, Çaglar Söyüncü, Ozan Kabak, Mert Çetin gibi genç stoperlerin performansini nasil bulduguna iliskin soruyu, "Çok genç ve çok tecrübeliler. Avrupa'nin sayili kulüplerinde oynuyorlar. Onlara kariyerlerinde basarilar diliyorum. Insallah uzun yillar ülkemize hizmet ederler. Gerçekten çok iyiler. Insallah böyle devam ederler." diye yanitladi.

Veysel, yeni tip koronavirüs (Kovid-19) salgininin en kisa sürede sona ermesini, kendileri için ayrica "itici güç" olarak nitelendirdigi taraftara kavusup, futbolun daha da güzellesecegi günleri görmeyi arzuladigini sözlerine ekledi.



Bölgeden 28.10.2020 22:30:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Erzin'de bisiklet kullanımını yaygınlaştırmayı amaçlayan proje tanıtıldı

2

Ceyhan Belediyesinden 2 bin 750 emekliye 7'şer bin lira bayram ikramiyesi

3

İskenderun'da ücretsiz kanser taraması

4

Hatay Valisi Masatlı hizmete giren Hatay Eğitim ve Araştırma Hastanesi ek binasını inceledi

5

Adana'da pikabın 2 araca çarpması sonucu 1'i polis 2 kişi yaralandı

6

Hatay'da evde çıkan yangın söndürüldü

7

Hatay'da baraj gölüne giren genç boğuldu

8

Kahramanmaraş'ta kanyonda fenalaşan kadın kurtarıldı

9

Adana'da hemşire Saniye Arslan cinayeti protesto edildi

10

Kahramanmaraş'ta YKS'ye giren öğrenci yakınları için bekleme alanları oluşturuldu