Söke Belediyesi YKS yapılacak okulları dezenfekte Etti

Söke Belediyesi YKS yapılacak okulları dezenfekte Etti

Söke Belediyesi YKS yapılacak okulları dezenfekte Etti

Söke Belediyesi hafta sonu yapılacak olan Yükseköğretim Kurumları Sınavı (YKS) öncesi okullarda temizlik ve dezenfeksiyon çalışması yaptı.
Kovid-19 (korona virüs) ile mücadele tedbirleri kapsamında gerçekleştirilen çalışmalarda 26-27 Haziran tarihlerinde Cumartesi ve Pazar günü sınavların gerçekleştirileceği tüm okullarda sınıflar ilaçlanarak dezenfekte ediliyor. Sadece sınıflar değil okul koridorları, merdiven korkulukları gibi temas edilebilecek tüm noktalarda dezenfekte çalışması yapıldı.
Pandeminin ilk başladığı günden bu yana mücadele çalışmalarına titizlikle devam edildiğini belirten Söke Belediye Başkanı Levent Tuncel; “Ekiplerimiz planlama dahilinde sınav yapılacak okullarda ilaçlama ve dezenfekte çalışması yapıyor. Toplum sağlığının korunması bizim için her zaman önemli ve öncelikli bir konu. Sınava girecek tüm adaylara başarılar diliyorum” dedi.


Güncel 25.06.2021 15:54:40 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da İskenderun-Topboğazı Otoyolu'nda çalışmalar sürüyor

2

Bucak'ta otomobille çarpışan motosikletin sürücüsü yaralandı

3

Türkiye Turizm Tedarik Akdeniz Buluşmaları Antalya'da başladı

4

Adana'da müstakil evde çıkan yangın söndürüldü

5

Gençler, bowling il birinciliği müsabakasında yarıştı

6

Kış aylarında cilt kuruluğu ve egzama şikayetleri artıyor

7

Türkiye Sigorta'dan basketbola ilgiye yönelik araştırma

8

Luxera GYO 2026'da 4 yeni projeye başlayacak

9

Osmaniye’de ormanlarda gece denetimi

10

Bozyazı Kaymakamı Topsakaloğlu, esnafı ziyaret etti