Sökespor’da Onur Kara dönemi başladı

Sökespor’da Onur Kara dönemi başladı

Sökespor’da Onur Kara dönemi başladı

Sökespor’da gerçekleşen genel kurulla birlikte Onur Kara’nın başkanlığında yeni dönem başladı.
"Liglere Eşin Grup Sökespor adıyla katılacak’
Aydın Bölgesel Amatör Lig (BAL)’de mücadele eden Sökespor’da olağan genel kurul 193 üyeden 133’ünün katılımıyla yapıldı. Genel kurulda Onur Kara başkanlığında yeni yönetim göreve gelirken, Sökespor’un liglere “Eşin Group Sökespor” olarak katılma kararı alındı.
Mevcut başkan Fuat Evren Gül yeniden aday olmayınca, tek liste halinde yapılan seçimlerde daha önce Sökespor’da futbol oynayan işadamı Onur Kara başkanlığındaki yeni yönetim göreve seçildi.
"Yönetim 9 kişiye çıktı"
Mehmet Gül’ün divan başkanlığı, Yağız Pullukçu ve Mesut Şirin’in divan katipliği yaptığı genel kurulda, yönetim kurulunun 7 kişiden, 9 kişiye çıkarılması kararı da alındı.
Onur Kara başkanlığındaki yeni yönetim kurulu; Kasım Üzüm, Erol Özhavutçu, Hakan Tunceli, Ali Berk Makaraç, Barış Kazan, Özkan Kaya, Nehir Göçtü ve Nazif Maltepe’den oluşurken, denetleme kuruluna da Alper Donat, Fevzi Yıldız, Erdal Erdilliballı’dan oluştu. Federasyon delegeliklerine ise Onur Kara ve Yağız Pullukçu, Barış Kazan isimlerinden oluştu.


Spor 6.08.2020 20:04:27 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi