Son soygun girişiminde baltayı taşa vurdular

Son soygun girişiminde baltayı taşa vurdular

Son soygun girişiminde baltayı taşa vurdular

Gaziantep’te 2 ev ve bir camiden hırsızlık yapan 3 kişi, son soygun girişiminde ev sahibi tarafından fark edilince kaçtı. Şüphelilerin arkalarına bile bakmadan kaçtığı anlar güvenlik kamerasına yansıdı.
Edinilen bilgiye göre, Nizip ilçesinde akşam saatlerinde geldikleri bir binada gözlerine kestirdikleri daireye giren 3 hırsız, içeride ev sahibine rastlayınca nasıl kaçacağını şaşırdı. Şüpheliler, şakalaşarak girdikleri binadan hızla çıkarak kayıplara karıştı. Vatandaşların ihbarı üzerine çalışma başlatan polis ekipleri, incelediği güvenlik kameralarından şahısların kimliğini belirledi.
Ekipler yaptığı operasyonda 3 arkadaşı ve bağlantılı oldukları 1 kişiyi gözaltına aldı. Şahısların adreslerinde yapılan aramalarda ele geçirilen malzemelerden, şahısların son dönemde ilçede meydana gelen 2 ev ve 1 camiden hırsızlık olayının failleri olduğu da belirlendi.
Gözaltına alınan 4 kişiden 3’ü çıkarıldığı adli makamlar tarafından tutuklanarak cezaevine gönderildi.


Yurt Dünya 2.06.2020 14:46:16 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor