Sosyal konutta Ardahan’da kura heyecanı yaşandı

Sosyal konutta Ardahan’da kura heyecanı yaşandı

Sosyal konutta Ardahan’da kura heyecanı yaşandı

Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından, ‘İlk Evim, İlk İş Yerim’ projesi çerçevesinde Ardahan’da yapılacak olan 250 konutun kuraları çekildi.
İnönü Mahallesi’ndeki Kazım Karabekir Spor Salonu’nda gerçekleştirilen kuralarda, 250 konut için başvuran 3 bin 104 vatandaştan ismi çıkanlar büyük sevinç yaşarken, ismi çıkmayanlar ise hayallerini ertelemek zorunda kaldı.
Kura çekiliş törenine; Ardahan Vali Vekili Şahin Demir, Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği İl Müdürü Bahtiyar Topal ve diğer ilgililer katıldı.
Burada ilk kurayı çeken Vali Vekili Demir, "Ardahan için hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Sonrasındaysa hak sahiplerinin isimleri okunarak ekrana yansıtıldı.
Kurayı kazanan vatandaşlardan Yüksel Kara, müjdeli haberi ilk olarak oğluna verdiğini söyleyerek, "Emekliyim ve evim yoktu. Çok şükür kuradan çıktı, emeği geçenlere teşekkür ediyorum. Müjdeyi ilk oğluma verdim ve çok mutluyum" dedi.


Güncel 7.11.2022 11:57:19 0

İlginizi Çekebilir

1

ŞOK Marketler biberlerde pestisit analizi yapacak

2

Osmaniye Korkut Ata Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Uzun, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

3

ATB Başkanı Çandır'dan sel ve hortumun tarım alanlarına verdiği zarara ilişkin açıklama

4

Antalya'da evde sağlık ekipleri 120 bin hayata dokundu

5

Ispartalı yazar Silleli, 61 yıldır biriktirdiği binlerce kitabı hediye ediyor

6

Antalya'da bir kişi aracında ölü bulundu

7

Mersin'de kuyumcuyu soyan zanlı tabancayla havaya ateş ederek kaçtı

8

Türkiye'de her 10 tüketiciden 8'i daha akıllı ve enerji verimli cihazlar istiyor

9

Antalya'da uyuşturucu operasyonunda 30 şüpheli yakalandı

10

Bozyazı ilçesinde dolu etkili oldu