Soygun için kazdığı tünelde sıkıştı, 8 saat sonra kurtarıldı

Soygun için kazdığı tünelde sıkıştı, 8 saat sonra kurtarıldı

Soygun için kazdığı tünelde sıkıştı, 8 saat sonra kurtarıldı

İtalya’nın başkenti Roma’da bir şahıs, soygun için kazdığı belirtilen tünelde yolun çökmesi sonucu mahsur kaldı. Ekiplerin uzun uğraşları sonucu 8 saat sonra kurtarılan şahsın, bir bankaya girmeye çalışan çetenin üyesi olabileceği belirtiliyor.
İtalya’nın başkenti Roma’daki bir caddede çökme meydana geldi. Çökmeyle birlikte çukur oluşurken, yolun altına tünel kazıldığı tespit edildi. Yeni kiralanan boş bir dükkanda başlayan ve iki bankaya yakın bir noktada bulunan tünelden yardım çığlığı duyuldu. Olay yerine gelen kurtarma ekibi, tünelde mahsur kalan adamı kurtarmak için yoğun çaba harcadı. 8 saat süren çalışma sonucu kurtarılan kişi yaralı şekilde hastaneye kaldırıldı.

Bankayı soymaya çalışan çete üyesi olduğu düşünülüyor
Polisten yapılan açıklamaya göre çökmenin ardından 3 kişi, kurtarma ekiplerine haber verdikten sonra otomobille olay yerinden kaçarken, 2’si daha sonra yakalandı. Polis, tünelde mahsur kalan kişinin bankayı soymaya hazırlanan çetenin üyesi olabileceği ve çetenin hafta sonunda banka soygunu yapmayı planladığı ihtimali üzerinde durulduğunu belirtti.



Yurt Dünya 13.08.2022 10:50:49 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

2

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı

3

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

4

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

5

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

6

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

7

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

8

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

9

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

10

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu