Spil’de kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Spil’de kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Spil’de kar kalınlığı 5 santimetreye ulaştı

Manisa’nın eteklerine kurulduğu Spil Dağı Milli Parkı’nda kar yağışı etkili olurken düşen hava sıcaklığı kentte de etkili olmaya başladı.
Manisa’nın Spil Dağı Milli Parkı, beyaz örtü ile kaplandı. Bin 200 rakımlı Atalanı mevkiinde kar kalınlığı yarım santimetreyi bulurken, zirveye yakın olan Bayraktepe mevkiinde kar kalınlığı 3 santimetreye, bin 517 rakımlı zirvede bulunan yangın gözetleme kulesi mevkiinde ise kar kalınlığının 5 santimetreye ulaştığı öğrenildi. Kar yağışının hafta sonuna kadar sürmesi beklenirken, Manisa kent merkezinde de soğuk hava etkisini hissettirmeye başladı.
Spil Dağı Milli Parkı’nda etkili olan kar yağışı nedeniyle belediye ekipleri tarafından yollarda önlem alınmaya başlanırken, kış lastiği veya zinciri bulunmayan araçların Spil Dağı’na çıkmaması istendi.


Güncel 15.12.2021 14:27:10 0

İlginizi Çekebilir

1

Dünya 9-17 Yaş Grupları Hızlı ve Yıldırım Satranç Şampiyonası Antalya'da başladı

2

Hatay'da Türk Kızılay ve Kore Kızılhaçından depremzede çocuklara etkinlik

3

Akdeniz'de görülen Hint-Pasifik kökenli oluklu yengeçler İskenderun'da inceleniyor

4

Kahramanmaraş'ta lise öğrencilerine Sahil Güvenlik Komutanlığı tanıtıldı

5

Burgan Bank, Great Place to Work Sertifikası'nın sahibi oldu

6

Borusan Otomotiv sektörel dönüşümü değerlendirdi

7

Osmaniye'de Genç Erkekler Basketbol İl Birinciliği müsabakaları yapıldı

8

Mut ilçesinde öğrencilere Togg'un T10X modeli tanıtıldı

9

Okul sporları Kick boks müsabakaları yoğun katılım

10

Mersin'de Akdeniz Belediyesince yenilenen parka şehidin adı verildi