Sporculara malzeme yardımı yapıldı

Sporculara malzeme yardımı yapıldı

Sporculara malzeme yardımı yapıldı

Atletizm branşında sezon başından itibaren büyük başarılara imza atan altyapı sporcularına spor malzeme yardımı yapıldı.
Türkiye Atletizm Federasyonu ile Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından atletizm branşında alt yapıda büyük başarılar sağlayan, Gençlik ve Spor Etkinlikleri Kulübü, Maraton Spor Kulübü ve Erciyes Doruk Spor Kulübü sporcularına malzeme desteği verildi.
Malzeme dağıtımında konuşan Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, “Sporcularımıza her daim destek vermeye devam edeceğiz. Bu desteklerimiz gerek malzeme, gerekse de modern tesis kazandırmayla devam edecek. Sizlerin daha iyi şartlarda spor yapmanız konusunda her türlü imkanı sağlamak için çalışıyoruz. Sizlerden isteğimiz daha çok çalışarak ülkemizi uluslararası arenada en iyi şekilde temsil etmeniz. Sizler, bugüne kadar büyük başarılara imza atarak bizleri birçok kez gururlandırdınız. İnşallah önümüzdeki olimpiyatlarda da büyük başarılara imza atarak, tüm ülkemizi sevince boğacaksınız” dedi.
Gençlik ve Spor İl Müdürü Ali İhsan Kabakcı, açıklamanın ardından sporculara spor malzemelerini verdi.


Spor 23.09.2021 18:17:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Feke ilçesinde 4 halı saha hizmete alındı

2

Kırkpınar başpehlivanı Orhan Okulu kariyer günlerine katıldı

3

Alanya'da seyir halindeki otomobil yandı

4

Akkuyu Nükleer Güç Santrali'ndeki gelişmeleri Türk mühendisler anlatacak

5

Demre Noel Baba Festivali başladı

6

Doktor önerisi olmadan serum taktırılmamalı

7

Adana'da 15 yıl kesinleşmiş hapis cezasıyla aranan hükümlü yakalandı

8

Kahramanmaraş'ta silah kaçakçılığı operasyonunda yakalanan 1 zanlı tutuklandı

9

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

10

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi