STSO’dan kadınlara pozitif ayrımcılık

STSO’dan kadınlara pozitif ayrımcılık

STSO’dan kadınlara pozitif ayrımcılık

Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle çeşitli ziyaretlerde bulundu.
Sivas Ticaret ve Sanayi Odası (STSO) Başkanı Mustafa Eken, STSO Kadın Girişimciler Kurulu Başkanı Meziyet Genç ve kurul üyeleriyle birlikte kadın kooperatiflerini, kadın derneklerini ve 2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yurtoğlu’nun eşi Ayşe Yurtoğlu’nu ziyaret etti.
STSO olarak kadınlara pozitif ayrımcılık yaptıklarını ifade eden Başkan Mustafa Eken, “Kadınlarımız bizler için çok önemli. Çalışan kadınlarımızın ve girişimci kadınlarımızın her zaman yanındayız. Çalışmalarında destek veriyoruz. Bu anlamlı gün vesilesi ile de kadın kooperatiflerimizi ve üyelerini ziyaret ederek çiçek takdim ettik. Bu vesile ile tüm kadınlarımızın 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak tüm kadınlarımızın yanındayız” dedi.
2016 yılında Nusaybin’de şehit olan Özel Harekat Polisi Hakan Yurtoğlu’nun eşi Ayşe Yurtoğlu’nu da evinde ziyaret eden Başkan Eken, “Kadınlarımız bizler için çok önemli ancak şehit annelerimiz ve eşleri bizler için çok daha önemli ve bizlere emanetler. Bu anlamlı gün vesilesiyle şehit ailemizi ziyaret ederek bir farkındalık oluşturmak istedik. Sizler başımızın tacısınız. Tüm şehit annelerimizin ve eşlerinin 8 Mart Dünya Kadınlar Gününü kutluyorum. Her zaman her konuda Sivas Ticaret ve Sanayi Odası olarak yanınızdayız” şeklinde konuştu.


Güncel 8.03.2022 10:32:32 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da "Yapay Zeka ve Oyun Teknolojileri Programı" düzenlendi

2

Yeni Renault Captur'un dünya lansmanı gerçekleştirildi

3

Türk Telekom'dan çevreci veri merkezi çözümleri

4

Arçelik Genel Müdürü Can Dinçer: "Antalya ve çevresi, yenilenebilir enerji dönüşümünde öne çıkacak"

5

Hava savunma sistemleri 2024'te vatanı uçtan uca koruyacak

6

Adanalı öğrenciler otonom su altı aracı "ALESTA" ile Singapur'da yarışacak

7

e-ATA, Türkiye'de ilk kez Gaziantep'te test edildi

8

Mipo Türkiye'de akıllı telefon pazarının yeni markası oldu

9

Bakan Kacır, TÜBİTAK 31. Bilim Olimpiyatları Ödül Töreni'nde konuştu:

10

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Antalya'da konuştu: