Süleyman Kılınç, Turanlı’yı ağırladı

Süleyman Kılınç, Turanlı’yı ağırladı

Süleyman Kılınç, Turanlı’yı ağırladı

Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı ağırladı.
Başkanlık makamında Belediye Başkanı Süleyman Kılınç ile Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı arasında karşılıklı samimi bir ortam oluştu.
Konuyla alakalı kısa bir açıklama yapan Adıyaman Belediye Başkanı Süleyman Kılınç, “Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı’yı belediyemizde ağırlamaktan büyük mutluluk duyduk. Belediyelerimizde sürdürdüğümüz çalışmalarımızı ve ilimize değer katacak projelerimizi değerlendirme fırsatı bulduk. Nazik ziyaretleri için teşekkür ediyorum” diye konuştu.
Adıyaman ve Kahta için planlanan proje ve hizmetlerin yanı sıra güncel konuların da konuşulduğu ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Kahta Belediye Başkanı İbrahim Yusuf Turanlı ise, keyifli bir sohbetin yapıldığını belirterek, Başkan Kılınç’ın kendisine gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı memnun olduğunu dile getirip, teşekkür ettiğini söyledi.


Güncel 16.06.2021 16:37:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da çevre gönüllüleri Seyhan Nehri'nin çevresindeki atıkları topladı

2

Atakaş Hatayspor-Serikspor maçının ardından

3

Alanyaspor - Fatih Karagümrük maçının ardından

4

Alanyaspor-Fatih Karagümrük maçının ardından

5

HDI Sigorta yenilenen işveren markası ile çalışan deneyimini güçlendiriyor

6

Mdgrup Osmaniyespor, Kırşehirspor 2-1 mağlup etti

7

Osmaniye Uluslararası Yarı Maratonu koşuldu

8

Osmaniye’de kontrolden çıkan minibüs devrildi: 1 yaralı

9

Bakan Kurum, Hatay'da, 455 bininci afet konutu teslimi öncesi incelemelerde bulundu

10

Antalya'da su kanalına düşen ineği itfaiye kurtardı