Sultangazi’de Ramazan etkinliklerinin son konuğu Sedat Uçan oldu

Sultangazi’de Ramazan etkinliklerinin son konuğu Sedat Uçan oldu

Sultangazi’de Ramazan etkinliklerinin son konuğu Sedat Uçan oldu

Sultangazi Belediyesi’nin düzenlediği Ramazan etkinliklerinin son gününde genç sanatçı Sedat Uçan, seslendirdiği ilahilerle güzel bir Ramazan akşamı yaşattı.
Sultangazi Belediyesi’nin Ramazan etkinlikleri dün akşam sona erdi. Programların son konuğu seslendirdiği ilahilerle genç sanatçı Sedat Uçan oldu. Büyük ilgi gören programda Sedat Uçan, Sultangazililere güzel bir Ramazan akşamı yaşattı. Program sonunda Belediye Başkan Yardımcısı Nurcan Öztürkmen, sanatçıya çiçek takdim etti. Öztürkmen, “Belediye Başkanımız Abdurrahman Dursun’un talimatları ile Sultangazi’de komşularımıza özel bir Ramazan yaşatmaya vesile olmak adına birbirinden güzel etkinliklerle dolu bir program hazırladık. Sanat Sokağı’ndaki programlarımızın yanı sıra mahallelerde de çocuklarımız ve gençlerimize yönelik etkinlikler düzenledik. Dayanışmanın, paylaşmanın lezzetini hissederek, birlik ve beraberlik içinde güzel bir Ramazan yaşadık Sultangazi’mizde. Sizlere etkinliklerimize gösterdiğiniz ilgi için teşekkür ediyor, belediye başkanımızın selamlarını iletiyorum” dedi.
Vatandaşlar, kendilerini keyifli programlarla buluşturduğu için Sultangazi Belediye Başkanı Abdurrahman Dursun’a teşekkür ettiler.


Güncel 2.05.2022 11:16:00 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

2

Isparta'da dağlık alanda ölü bulunan çoban toprağa verildi

3

Turkcell Kadın Futbol Süper Ligi

4

Osmaniye'de tıra çarpan otobüsteki 7 kişinin öldüğü kazaya ilişkin 2 sürücü tutuklandı

5

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

6

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

7

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

8

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

9

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

10

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı