SunExpress, yolcularına daha fazla esneklik sunuyor

SunExpress, yolcularına daha fazla esneklik sunuyor

SunExpress, yolcularına daha fazla esneklik sunuyor

ISTANBUL (AA) - Türk Hava Yollari ve Lufthansa'nin ortak kurulusu SunExpress, bilet tarifelerinde yaptigi degisikliklerle, pandemi döneminde beklenmedik nedenlerle seyahatlerini ertelemek isteyen misafirlerine maksimum esneklik sunuyor.

SunExpress'ten yapilan açiklamaya göre, sirket yolcularinin ihtiyaçlarina göre güncelledigi uçus tarifeleri arasindan SunClassic'i tercih eden misafirler, artik bir defaya mahsus olarak uçus tarihlerinden 30 gün öncesine kadar; SunPremium'u tercih edenler ise 7 gün öncesine kadar ek bir ücret ödemeden rezervasyon degisikligi yapabiliyor. Bu sayede gelecek yaz sezonu için seyahatlerini simdiden planlamak isteyen misafirler, hiçbir endise duymadan rezervasyonlarini yapabiliyor.

SunExpress, 31 Mart 2021'e kadar devam edecek kis sezonunda, SunClassic tarifesi üzerinden rezervasyon yapan misafirlerine özel olarak kalkistan 15 gün öncesine kadar ücretsiz degisiklik avantaji sunuyor.

Açiklamada degerlendirmelerine yer verilen, SunExpress Ticaret Direktörü Peter Glade, "Özellikle pandemi kosullarinda misafirlerimiz, planlarinin degisme ihtimaline karsi kendilerini güvende hissedecekleri bir havayolu ile seyahat etmeyi tercih ediyor. Güvenilirlik ve esneklik daima DNA'mizin bir parçasi olmustur. Simdi daha fazla esneklik sunan rezervasyon seçeneklerimiz ile misafirlerimiz, seyahat planlamalarini kaygi duymadan yapabilecek. Hatta simdiden gelecek yaz için planlarini gönül rahatligi ile yapabilirler." ifadelerini kullandi.

Yeniden düzenlenen tarifelerin içerikleri ise su sekilde:

"SunClassic : Kalkistan 30 gün öncesine kadar bir defaya mahsus ücretsiz rezervasyon dagisikligi (31 Mart 2021 tarihine kadar olan uçuslarda, 35 kilograma kadar bagaj hakki, Uçakta atistirmaliklar* ve iki adet içecek (*Kis sezonunda Anadolu uçuslarinda geçerli degildir.), Standart koltuk seçimi, SunExpress your benefits programina 65 Puan kazanma

SunPremium: Kalkistan 7 gün öncesine kadar bir defaya mahsus ücretsiz rezervasyon degisikligi,35 kilograma kadar bagaj hakki,Uçakta Premium yemek ve iki adet içecek, Ekstra bacak mesafesi sunan XLeg koltuk seçimi, SunExpress your benefits programina 165 Puan kazanma"



Yurt Dünya 26.11.2020 10:37:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Mersin'de köprü altında sıkışan otobüs, vinç yardımıyla çıkartıldı

2

Antalya'da dolu yağışı tarım ürünlerine zarar verdi

3

Silifke'de "Kültürün İzinde Mersin" etkinliği düzenlendi

4

Hatay'da 14 düzensiz göçmen yakalandı

5

Hatay'da sahte içki ve ham maddesi ele geçirildi

6

Muhittin Böcek Akdeniz Belediyeler Birliği başkanlığına seçildi

7

Mersin'de kontrolden çıkan otomobil bariyere saplandı

8

Reyhanlı'da tarlada çıkan yangın söndürüldü

9

Adana'da tır şoförü damada meslektaş ağabeyleri araç lastiği hediye etti

10

Mersin'deki zincirleme trafik kazasında ölü sayısı 11'e çıktı