Sungurlu’da 23 Nisan çoşkusu

Sungurlu’da 23 Nisan çoşkusu

Sungurlu’da 23 Nisan çoşkusu

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Sungurlu’da da coşkuyla kutlandı.
Kutlamalar ilk olarak Atatürk meydanında gerçekleştirildi. Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci öğrencilerle birlikte Atatürk anıtına çelenk sundu. Saygı duruşu ve İstiklal marşı’nın okunmasının ardından törenler yeni stadyumda devam etti. Törende Kaymakam Fatih Görmüş ve Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner çocukların ve halkın bayramını kutladı. Günün anlam ve önemini belirten konuşmayı Sungurlu İlçe Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci yaptı.
Program, daha sonra öğrenciler tarafından hazırlanan gösteriler ile devam etti. Şiirler, rontlar, yarışmalar ve halk oyunları gösterileri izleyiciler tarafından beğenilirken, program protokol üyeleri tarafından 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle düzenlenen resim, şiir, kompozisyon yarışmalarında derece giren öğrencilerin ödülleri verildi.
Törene Kaymakam Fatih Görmüş, Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner, Kaymakam Refik-i Taha Soydaş, İlçe Jandarma Komutanı Yüzbaşı Görkem Güncan, İlçe Emniyet Müdürü Hüseyin Çam, Milli Eğitim Müdürü İhsan Sepetci, siyasi parti temsilcileri, oda başkanları, daire amirleri, okul müdürleri, öğrenciler ve vatandaşlar katıldı.


Güncel 23.04.2022 16:21:38 0
Anahtar Kelimeler: sungurlu’da 23 nisan çoşkusu

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da "İskenderun Gastronomi ve Yeni Yıl Şenliği" başladı

2

Adana'da trafik denetimi yapıldı

3

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

4

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

5

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

6

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

7

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

8

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

9

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

10

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı