Sürat teknesi tekne dolmuşa çarptı, 1 ölü 3 yaralı

Sürat teknesi tekne dolmuşa çarptı, 1 ölü 3 yaralı

Sürat teknesi tekne dolmuşa çarptı, 1 ölü 3 yaralı

Muğla’nın Marmaris ilçesinde su sporları sürat teknesinin tekne dolmuşa çarpması sonucu bir turist öldü, 3 kişi de yaralandı.
Edinilen bilgiye göre, Marmaris-İçmeler seferi yapan tekne dolmuş hareket halinde iken, su sporları işletmesinden kiraladıkları sürat teknesi ile İçmeler-Marmaris arasında hareket halinde olan sürat teknesi tekne dolmuşa çarptı.
Kazada sürat motorunda bulunan yabancı uyruklu bir turist olay yerinde yaşamını yitirdi. Aynı sürat teknesinde bulunan üç kişi ise yaralandı. Olayın ardından bölgeye Sahil Güvenlik ekipleri sevk edildi.
Yaralanan 3 kişi Sahil Güvenlik botu ile kıyıya getirilerek 112 Acil Servis ambulansına teslim edildi.
Yaralılardan birisi ayakta tedavi edilirken, iki kişi sağlık kuruluşlarında tedavi altına alındı. Kazada yaşamını yitiren turistin cansız bedeni Marmaris Devlet Hastanesi morguna kaldırıldı. Sahil Güvenlik ekipleri denizde yaşanan olay ile ilgili olarak soruşturma başlattı.


Yurt Dünya 4.08.2022 14:28:48 0

İlginizi Çekebilir

1

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

2

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

3

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

4

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

5

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı

6

Türkiye'den yurt dışına sebzede en çok domates, salatalık ve biber tohumu gönderiliyor

7

Yapay zekayla oluşturulan sahte hasar görselleri, aynı teknolojiyle çözümleniyor

8

Bucak'ta emekli resim öğretmeni elektrik trafolarını süslüyor

9

Genç Gelişim Akademisi'nden gençleri geleceğe hazırlayan lider buluşmaları

10

Adana'da apartman dairesinde çıkan yangın söndürüldü