Susturucusuz Motorlar Bıktırdı

Susturucusuz Motorlar Bıktırdı

Osmaniye’de özellikle Dr. Devlet Bahçeli 1.etapta akşamları geç saatlerde yarış yapan egzostu patlak ve özel olarak yaptırılmış araç ve motorsikletler milleti canından bezdirdi.

Osmaniye’de özellikle Dr. Devlet Bahçeli 1.etapta akşamları geç saatlerde yarış yapan egzostu patlak ve özel olarak yaptırılmış araç ve motorsikletler milleti canından bezdirdi.

Arabasının veya motorunun egzostu patlak olan şahıslar canımızdan bezdirdi.  Özellikle Bahçeli Bulvarı 1. Etaba  geldiğinizde nasıl yapıyorsunuz bilmiyorum ama bomba gibi patırtı çıkarıyorsunuz. Bunu çıkarınca elinize ne geçiyor. Ayrıca bu sesi çıkarmak suçtur. Bir de size o sesi çıkardığınız zaman orada oturan insanlar sizlere neler diyor bir duysanız bir daha ne o taksiye ne motora binmezsiniz. Öte yandan bu caddede emniyetin MOBESE kameraları bulunmaktadır. Bu insanları yakalayıp lütfen gereğini yapın. İnsanlarımız hala depremin travmasını atlatamamışken bu kendini bilmezlerin de egzostu patlamasıyla neler çektiğinde çok iyi düşünün.

Ayrıca Bahçeli Bulvarı 1. etap mesafisinin uzun olması yarış motorlarının yarış pisti haline geldiğini hatırlatmakta fayda vardır.



Osmaniye 26.02.2024 16:09:00 0
Anahtar Kelimeler: Susturucusuz Motorlar Bıktırdı

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'ya yeni coğrafi işaretli ürünler kazandırılacak

2

IAEE MECA Konferansı'nda karbonsuzlaştırma sürecinin petrokimya ürünlerine talebi artıracağı vurgulandı

3

Kozan'da öğrenciler yanan ormanlık alana fidan dikti

4

Depremlerden etkilenen Hatay'da yaptırılan anaokulu törenle açıldı

5

TDV kadın kolları gönüllüleri Antalya'daki motivasyon kampında buluştu

6

İş dünyası ve akademi Türkiye İçin Yapay Zeka etkinliğinde buluştu

7

Sağlık Bakanlığınca Adana'ya gönderilen 15 ambulans hizmete alındı

8

Kahramanmaraş'ta şehit 20 askerin ismi fidanlarda yaşayacak

9

Mersin Valisi Toros, 11 aylık asayiş verilerini değerlendirdi:

10

Mersin'in Akdeniz ilçesinde alışveriş merkezleri denetlendi