Taksim’de yılbaşı öncesi devriye gezen atlı polislere büyük ilgi

Taksim’de yılbaşı öncesi devriye gezen atlı polislere büyük ilgi

Taksim’de yılbaşı öncesi devriye gezen atlı polislere büyük ilgi

Taksim’de yılbaşı öncesi devriye gezen atlı polisler turistlerden ve vatandaşlardan büyük ilgi gördü. Atlı polislere KEM Büro Amirliği ekipleri ve Özel Harekat polisleri de eşlik etti.
Yeni yıla bir gün kala, İstanbul Emniyeti Taksim Meydanı ve çevresindeki güvenlik tedbirlerini artırdı. Bu bağlamda, bugün Taksim Meydanı ve İstiklal Caddesi’nde Çevik Kuvvet Şube Müdürlüğüne bağlı Atlı Polis Grup Amirliği ve KEM (Köpek Eğitim Merkezi) Büro Amirliği ekipleriyle, Özel Harekat polisleri devriye gezdi. Taksim’deki Cumhuriyet Anıtı önünde başlayan devriye, İstiklal Caddesi boyunca devam etti. Ekipler devriyenin başladığı ilk andan itibaren vatandaşlar ve turistlerin yoğun ilgisiyle karşılaştı. Özellikle atlı polisleri görenler cep telefonlarına sarılarak, bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi.

“Allah onlara zeval vermesin”
Atlı polisleri ve yapılan çalışmaları takdirle karşıladığını söyleyen bir vatandaş, “Gerçekten hoşuma gitti. Böyle bir şeyi takdir ettim. Allah onlara zeval vermesin, sağlıklı ömür versin. Bütün pis işlerle uğraşıyorlar ama kıymetleri bilinmiyor. Hepsini kutluyorum” dedi.


Yurt Dünya 30.12.2022 17:34:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da trafik denetiminde 106 motosiklet sürücüsüne ceza kesildi

2

Osmaniye'de bal kabağının içine uyuşturucu gizleyen zanlı tutuklandı

3

ATP'nin 9 aylık ana ortaklık net karı 1,6 milyar lira oldu

4

Adana, Mersin ve Hatay'ın ilçelerinde Büyük Önder Atatürk anıldı

5

Bahçe ilçesinde Gazze yararına kermes organize edildi

6

Antalya'da narkotik suçlarla mücadele sürüyor

7

Antalya'da kaçakçılık ve organize suçlarla mücadele sürüyor

8

Hatay'da makilikten ormanlık alana sıçrayan yangın söndürüldü

9

BBP Genel Başkanı Destici, partisinin Mersin İl Başkanlığını ziyaret etti

10

Feke ilçesinde kayalıklarda mahsur kalan keçiyi itfaiye ekibi kurtardı