Talas sporcu fabrikasında terfi heyecanı

Talas sporcu fabrikasında terfi heyecanı

Talas sporcu fabrikasında terfi heyecanı

Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın tarafından hayata geçirilen ‘Sporcu Fabrikası’nda terfi heyecanı yaşandı. Talasgücü Belediyespor Sporcu Fabrikası bünyesinde yer alan karate kursunda eğitimlerini tamamlayan sporcuların kuşak terfileri düzenlenen organizasyonla gerçekleştirildi.
Kayseri Üniversitesi 15 Temmuz Yerleşkesinde gerçekleşen programla 7-16 yaş aralığındaki sporcular kuşak terfilerini aldı. Pandemi tedbirlerinin üst seviyede uygulandığı sınavı başarıyla veren sporculara sertifikaları verildi.
22 sporcunun terfi ettiği törene sporcuların yanı sıra federasyon ve belediye yetkilileri ile aileler katıldı. Kuşak heyecanı yaşayan sporcular bir üst kuşağa çıktıkları için mutlu olduklarını dile getirirken, aileler de kendilerine sunulan imkanlardan dolayı Talas Belediyesi’ne teşekkür etti.


Spor 21.06.2021 13:38:13 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: