Talasgücü ve Erkiletspor elendi

Talasgücü ve Erkiletspor elendi

Talasgücü ve Erkiletspor elendi

U14 Türkiye Şampiyonasında Kayseri’yi temsil eden Talasgücü Belediyespor ve Erkiletspor final maçlarında rakiplerine kaybederek elendiler.

U14 Türkiye Şampiyonası 1.kademe gruplarında Mersin ve Çorum’da mücadele eden Kayseri takımları final maçlarında kaybederek şampiyonaya veda ettiler. Mersin grubunda yer alan Talasgücü Belediyespor oynadığı 2 maçta rakiplerini geçerek adını finale yazdırdı. Sarı lacivertliler finalde Konya ekibi Karakartalspor’a 2-0 mağlup olarak elendi. Çorum grubunda yer alan Erkiletspor ise ilk iki maçından sahadan farklı galibiyetlerle ayrılırken final maçında Ordu ekibi Ünyespor’a 1-0 mağlup oldu ve şampiyonaya veda etti.
Her iki takım oyuncuları final maçı sonrası büyük üzüntü yaşarken yöneticiler ve teknik heyetler minik sporcuları teselli ettiler.


Spor 3.04.2023 11:55:08 0
Anahtar Kelimeler: talasgücü ve erkiletspor elendi

İlginizi Çekebilir

1

Kariyerini bırakarak sinemaya yönelen mühendis, ödüllü filmlere imza atıyor

2

İskenderun ilçesinde 500 gram sentetik uyuşturucu ele geçirildi

3

Daikin'den tüketimi azaltan yeni nesil Icon Premix kombi

4

Hatay'da sahte altın sattıkları iddia edilen 3 zanlı adli kontrol şartıyla salıverildi

5

Belen ilçesinde düzenlenen etkinlik ozan ve şairleri buluşturdu

6

Adana'da 16 yaşındaki çocuğun öldüğü, babasının yaralandığı silahlı saldırıya ilişkin 4 zanlı tutuklandı

7

AK Parti Osmaniye İl Başkanı Binboğa: Vatandaşlarımız yeni evlerinde huzurla yaşıyor

8

Adana'da park halindeki otomobilde çıkan yangın söndürüldü

9

Hatayspor, 4 futbolcuyu daha transfer etti

10

Adana'da dereye düşen otomobil sürücüsü yaralandı