Talas’ın çok yönlü sosyal tesis atağı devam ediyor

Talas’ın çok yönlü sosyal tesis atağı devam ediyor

Talas’ın çok yönlü sosyal tesis atağı devam ediyor

Talas Belediyesi’nin kırsal mahallelere yönelik başlattığı sosyal tesis atağı tüm hızıyla sürüyor. Daha önce birçok mahalleye sosyal tesis kazandıran Talas Belediyesi, şimdi de Kuruköprü’ye çok amaçlı sosyal tesis yapıyor.
Geçtiğimiz dönemde birçok sosyal tesisi ilçe sakinlerinin hizmetine sunan Talas Belediyesi, bir yandan Reşadiye ve Koçcağız sosyal tesislerinin yapımına devam ederken bir yandan da yeni sosyal tesisler için çalışmalarını aralıksız olarak sürdürüyor. Bu kapsamda Kuruköprü Mahallesinde inşaatı devam eden 360 metrekare kapalı, 250 metrekare açık alanıyla toplamda 610 metrekarelik çok amaçlı sosyal tesis bölgede önemli bir ihtiyaca cevap vermiş olacak.
Çok yönlü tesiste neler var?
Diğer sosyal tesislerde olduğu gibi burası da bünyesinde barındırdığı birçok imkanla birden fazla ihtiyacı karşılamak üzere tasarlanmış durumda. 2 katlı olarak yapılan ve içerisinde muhtarlık binasından kafeteryaya, kurs merkezinden toplantı salonuna kadar çeşitli bölümlerin bulunduğu tesiste bir de 52 metrekarelik teras yer alıyor.


Yurt Dünya 11.05.2023 11:01:01 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de işçi taşıyan servis minibüsü otoyolda alev alev yandı

2

Alanyaspor, Eyüpspor maçının hazırlıklarına başladı

3

Atatürk'ün Silifke'ye gelişinin 101. yıl dönümü törenle kutlandı

4

İstikbal yeni sezon koleksiyonlarını İstanbul Mobilya Fuarı'nda sergiliyor

5

İş Bankası'ndan uluslararası piyasalarda mavi tahvil ihracı

6

Yıldız Kaşifleri'nin ikinci dönemine 830 öğrencinin yer aldığı 167 takım başvurdu

7

Adana'da çocuklar kamyonlarla getirilen karla eğlendi

8

Hatay Valisi Masatlı, Yeşilay Şube Başkanı Kuyubaşıoğlu'nu kabul etti

9

Bucak Halk Kütüphanesi'ni geçen yıl 11 Bin 439 okuyucu ziyaret etti

10

Antalya'da sağanak ve fırtınanın etkili olduğu Kaş ile Manavgat ilçelerinde hasar tespiti yapılıyor