Talas’ın kütüphanelerine bayram ayarı

Talas’ın kütüphanelerine bayram ayarı

Talas’ın kütüphanelerine bayram ayarı

Talas Belediyesi’ne ait kütüphanelerin çalışma saatlerinde Ramazan Bayramı’na özel güncelleme yapıldı. Düzenlemeye göre Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphaneleri Ramazan Bayramı boyunca kapalı olacak.

Konuyla ilgili yapılan açıklamaya göre Talas’ın uyumayan kütüphanesi 7/24 Kütüphane 1 Mayıs Pazar günü saat 12.00’den itibaren kapalı olacak ve 5 Mayıs Perşembe günü saat 07.00’de yeniden hizmet vermeye başlayacak. Aynı şekilde Altıntepe Semt Kütüphanesi de 30 Nisan Cumartesi günü saat 18.00’den başlayarak kapalı olacak ve 5 Mayıs Perşembe günü saat 09.00’da kapılarını yenide araştırmacıların hizmetine açacak.
Talas Belediyesi Kültür Merkezi ve 7/24 Kütüphane ve Altıntepe Semt Kütüphanesi, Ramazan Bayramının ardından hizmetlerine kaldığı yerden devam edecek.


Güncel 30.04.2022 10:25:20 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı