Tamir için getirilen tabancada kalan mermiyle bacağından yaralandı

Tamir için getirilen tabancada kalan mermiyle bacağından yaralandı

Tamir için getirilen tabancada kalan mermiyle bacağından yaralandı

Bolu’da, kendisine tamir için getirilen kurusıkı tabancayı kontrol ettiği sırada içinde kalan mermiyle bacağından vurulan av bayisi sahibi yaralandı.
Olay, akşam saatlerinde Büyükcami Mahallesi’nde bulunan bir av bayisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, av bayisi işleten Coşkun B., kendisine tamir için getirilen kuru sıkı tabancayı kontrol ettiği sırada tabancanın ateş alması sonucu bacağından yaralandı. İhbar üzerine olay yerine 112 Sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. Coşkun B., olay yerinde yapılan ilk müdahalesinin ardından tedavisi için Bolu İzzet Baysal Eğitim ve Araştırma Hastanesi’ne kaldırıldı. Coşkun B.’nin hayati tehlikesinin bulunmadığı öğrenildi.
Tabancayı tamir için getiren ve ismi öğrenilemeyen yaşlı adam, “Ben şarjörü boşaltmıştım. İçinde mermi kalmış. Oynarken patladı. Demek ki namluda mermi varmış” dedi. Yaşlı adam ifadesi alınmak üzere emniyet müdürlüğüne götürüldü.


Yurt Dünya 1.09.2022 21:31:02 0

İlginizi Çekebilir

1

POYD üyeleri Antalya'da gala gecesinde buluştu

2

Kahramanmaraş'ta otomobile düzenlenen silahlı saldırıda sürücü hayatını kaybetti

3

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda yakalanan 5 şüpheliden 1'i tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta depremlerde hasar gören tarihi mekanlardaki restorasyon çalışmaları sürüyor

5

Beymen Tersane "Galleries of Luxury" konseptiyle açıldı

6

Burdur'da KBRN ve yangın tatbikatı yapıldı

7

Hatay'da "Doğu Akdeniz’de Güvenlik, Ticaret ve Yaşam" söyleşisi düzenlendi

8

TSKB ve KfW Kalkınma Bankası arasında 250 milyon avroluk kredi anlaşması

9

QNB Türkiye CDP değerlendirmelerinde üç kategoride A listesine girdi

10

Hatay'da eşini bıçakla yaralayan sanığa 20 yıl hapis cezası