Tarladan çalınan sulama boruları bulunarak sahibine teslim edildi, 3 kişi yakalandı

Tarladan çalınan sulama boruları bulunarak sahibine teslim edildi, 3 kişi yakalandı

Tarladan çalınan sulama boruları bulunarak sahibine teslim edildi, 3 kişi yakalandı

Eskişehir’de bir bahçeden damlama sulama borularını çaldığı tespit edilen 3 kişi jandarma ekiplerince yakalanırken, çalınan malzemeler sahibine teslim edildi.
Edinilen bilgilere göre, Odunpazarı’na bağlı Türkmentokat Mahallesi’nde bir vatandaşın tarlasından piyasa değeri yaklaşık 5 bin TL olan damlama sulama boruları çalındı. İhbar üzerine Odunpazarı İlçe Jandarma Komutanlığı Asayiş ekiplerince bölgede detaylı araştırma yapıldı. Araştırmalar sonucunda hırsızlık olayında kullanılan araç ve şüpheli 3 şahıs tespit edildi.
Şüphelilerin yakalanması amacıyla yapılan takip neticesinde 3 şüpheli, kent merkezinde yakalandı. Çalınan sulama boruları ise şüphelilere ait ve hırsızlık olayında kullanılan kamyonetin kasasında ele geçirildi.
Cumhuriyet Savcısı’nın talimatıyla çalınan malzemeler sahibine teslim edilirken, 3 şüpheli hakkında “Bağ ve Bahçeden Hırsızlık” suçundan işlem başlatıldığı öğrenildi.


Yurt Dünya 11.03.2022 15:57:54 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da evinde 2 silah, el bombası ve patlayıcı ele geçirilen zanlı tutuklandı

2

Mersin'de seyir halindeki taksi, devrilen ağacın altında kaldı

3

GÜNCELLEME - Hatay'da kayıp olarak aranan yabancı uyruklu çocuk gömüldüğü topraktan yaralı çıkarıldı

4

Osmaniye'de devrilen yolcu otobüsündeki 3 kişi yaralandı

5

Osmaniyeli yargıçların görev yapacakları yeni yerleri belli oldu

6

Kadınlar Salon Hokeyi Süper Lig maçları Alanya'da başladı

7

Mısır yüklü kamyon devrildi, 1 yaralı

8

Osmaniye’de yolcu otobüsü devrildi, 3 yaralı

9

Osmaniye'deki uluslararası yarı maratona "21 Aralık en uzun gece" ayarı

10

Antalya'da park halindeki otomobile hafif ticari aracın çarpması sonucu 2 kişi yaralandı