Tarsus Belediyesi'nde ramazan indirimleri

Tarsus Belediyesi

Tarsus Belediyesi'nde ramazan indirimleri

MERSİN - Tarsus Belediyesi, ramazan dolayısıyla halk ekmek ve belediyeye ait markette sattığı ette indirime gitti.

Belediye’den yapılan yazılı açıklamada, Belediye Başkanı Bozdoğan’ın talimatıyla, artan maliyetlere rağmen, vatandaşın bütçesine katkı sunmak adına 1 TL'den satılan 200 gram ekmeğin ramazan süresince 75 kuruşa satılacağı, ihtiyaç sahibi ailelere de askıda ekmek uygulaması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, ayrıca ramazanda vatandaşların sağlıklı ve uygun fiyatlı ete ulaşımını kolaylaştırmak amacıyla Halk Et Market'te satışa sunulan et satış fiyatlarında indirime gidildiği, sığır kıyma 91, sığır kuşbaşı 93, kangal sucuk 88, kuzu kıyma 96 ve kuzu kemiksiz etin kilosunun 105 TL'den satışa sunulacağı bildirildi.

Belediye Başkanı Bozdoğan, ramazanda halk ekmek fırının kapasitesinin yükseltildiğini kaydetti.

Ramazan’da ekmek ve et almaya zorlanan vatandaş olmaması için çalıştıklarını bildiren Bozdoğan, "Fırınımızda hijyenik ortamda üretilen ekmekleri vatandaşlarımızın sofrasına artan maliyetlere rağmen 75 kuruşa taşıyacağız. Tarsuslu besicilerden temin edilerek, veteriner hekim kontrolünde hijyenik koşullarda kesimleri yapılan ve piyasanın altında fiyatlarla vatandaşların aracısız olarak buluşturulduğu Halk Et Market'te ramazanda yapılan indirimlerle vatandaşlara büyük kolaylık sağlayacak." ifadelerini kullandı.




Bölgeden 1.04.2022 16:58:56 0

İlginizi Çekebilir

1

Garanti BBVA Global Finance ödüllerinde üç kategoride ödül aldı

2

Osmaniye'de yapımı tamamlanan 10 köy evi depremzedelere teslim edildi

3

Vodafone 5G yolunda fiber omurgasını yapay zekayla güçlendiriyor

4

Koçtaş "Yapay Zeka Usta Influencer" projesini hayata geçirdi

5

Dyson yeni robot süpürgesi "SpotScrub Ai"yi tanıttı

6

Antakya'da 1909 uyuşturucu hap ele geçirildi

7

Hatay'da uyuşturucu operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Enkazdan kurtarıldıktan sonra protezle ayağa kalkan Tuğba yeşil sahada moral buldu

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremzede kadın, terzilik yaparak engelli babası, oğlu ve 3 kardeşine bakıyor

10

Yemeksepeti'nden GSYH'ye 3 milyar avroyu aşan katkı