Tartıştığı babası tarafından vurulan genç hayatını kaybetti

Tartıştığı babası tarafından vurulan genç hayatını kaybetti

Tartıştığı babası tarafından vurulan genç hayatını kaybetti

Ataşehir’de bir şahıs, tartıştığı oğlunu silahla vurarak ağır yaraladı. Hastaneye kaldırılan yaralının tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybettiği öğrenildi.
Ataşehir Örnek Mahallesi Yunus Emre Caddesi üzerinde yaşanan olayda, iddiaya göre bir parkta bulunan Salih K. ile 30 yaşındaki oğlu Umut K. arasında bilinmeyen bir nedenle tartışma yaşandı. Tartışma esnasında silahına davranan Salih K., çardakta oturdukları sırada karşısında oturan oğlunu vurdu. Şahıs, polis ekipleri gelene kadar vurduğu oğlunun başında bekledi. Salih K., polis ekiplerince gözaltına alındı. Ağır yaralanan oğlu Umut K.’nin ise kaldırıldığı hastanede hayatını kaybettiği öğrenildi. Olay yeri inceleme ekipleri, olayın yaşandığı parkta incelemelerde bulundu.
Olay yerinin karşısında esnaflık yapan bir vatandaş, “Burada arkadaşlarla muhabbet ederken silah sesi duyduk. Çocuklar mantar tabancası patlatıyor zannettik. Arkamı döner dönmez ihtiyar bir amca gördüm. Elindeki silahı yere attı. Kaçmadı, başında bekledi. Telefonla konuştu. Birkaç dakika sonra ambulans, polis geldi. Sonra baba oğul olduklarını öğrendik. Olay birdenbire oldu” dedi.


Yurt Dünya 21.05.2020 17:16:39 0

İlginizi Çekebilir

1

Yeşilay, Akseki'de anaokulu öğrencilerine yönelik sağlıklı yaşam etkinliği düzenledi

2

Osmaniye’de 4 dakika arayla iki deprem

3

Isparta'da uyuşturucu operasyonlarında 2 zanlı yakalandı

4

Isparta'da firari hükümlü yakalandı

5

Dünya Etnospor Birliği Başkanı Bilal Erdoğan, Kahramanmaraş'ta STK temsilcileri ve gençlerle buluştu

6

Alanyaspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

7

Basketbol: FIBA Kadınlar Avrupa Kupası

8

Hatay'da tırla çarpışması sonucu ikiye ayrılan otomobilin sürücüsü yaralandı

9

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar Mersin'de temaslarda bulundu

10

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı