Taşınmazlar yatırıma dönüşüyor

Taşınmazlar yatırıma dönüşüyor

Taşınmazlar yatırıma dönüşüyor

Geçen haftaki ihalede pazarlığa bırakılan 2 parça taşınmaz, düzenlenen açık artırma ihale ile satıldı. Talas Belediyesi’nin gerçekleştireceği hizmet ve yatırımlarda kaynak olarak kullanılacak satışlardan 8 milyon 362 bin lira gelir elde edildi.
Encümen huzurunda gerçekleştirilen ilk ihalede Mevlana Mahallesi Bademli Caddesi No:58’de bulunan dükkanın satışı gerçekleştirildi. Yakup Yeşilbaş, 662 bin liralık teklifi ile dükkanın yeni sahibi oldu. Günün bir diğer ihalesinde ise Mevlana Mahallesi Salı Pazarı’nın 300 metre kuzeyinde, 1624 ada 3 parselde bulunan kütle parsel satışa çıkartıldı. İhaleyi 7 milyon 700 bin liralık teklifi ile Grup Avenir kazandı.
Talas Belediye Başkanı Mustafa Yalçın da ihaleye katılanlara teşekkür ederek, “Belediyeler, gayrimenkulleri paraya dönüştürüp hizmet ve yatırım için kullanılırlar. Satışa çıkardığımız bu taşınmazlar, daha öncekilerde olduğu gibi yine yatırıma dönüşecek. Alanlara şimdiden hayırlı olsun. İhalemize ilgi gösterip katılanlara da ayrıca teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 3.09.2020 12:22:57 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da şehit polis memuru Mustafa Akgül'ün ailesine ev hediye edildi

2

Akdeniz Üniversitesi Ziraat Fakültesinden 225 öğrenciye uygulamalı eğitim

3

İlim Yayma Vakfı Mütevelli Heyeti Başkanı Bilal Erdoğan, Antalya'da TGSP'nin eğitim programında konuştu:

4

Burdur'da otomobille çarpışan motosikletteki 2 kişi yaralandı

5

Antalya'da düzenlenen "TGSP Gençlik Liderliği Eğitim Programı" etkinliklerle sürdü

6

Antalyaspor, Fatih Karagümrük maçının hazırlıklarına devam etti

7

Kepez'de sağanak sonrası bozulan yollar onarıldı

8

CHP Genel Başkanı Özel, Hatay ziyaretinde konuştu:

9

Kahramanmaraş'ta "Asrın Felaketinde Gazetecilik Paneli" düzenlendi

10

Kahramanmaraş'ın kurtuluşunun 106. yıl dönümü çeşitli etkinliklerle kutlanıyor