Taşköprü’de mezarlıklara bayram temizliği yapıldı

Taşköprü’de mezarlıklara bayram temizliği yapıldı

Taşköprü’de mezarlıklara bayram temizliği yapıldı

Taşköprü Belediyesi, ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda Ramazan Bayramı dolayısıyla temizlik çalışmalarını tamamladı.
Kurban Tepe Mezarlığı ile Zımbıllı Tepe Mezarlıklarında temizlik çalışmalarını tamamlayan Taşköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri, halkın Arefe Günü ve Kurban Bayramı’nda bu mekanları daha rahat ziyaret edebilmeleri için çalışmalarını kısa sürede bitirdi. Bu kapsamda mezarlıklarda ki yabani otlar temizlenip, ara yollar düzenlendi.
Taşköprü Belediye Başkanı Abdullah Çatal, Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerince ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda çevre düzenlemeleri ve temizliklerin tamamlandığını belirterek, “Halkımızın mübarek Ramazan Bayramı ve Arefe Günü gideceği mezarlıklarda sıkıntı yaşamamaları ve ibadetlerini daha rahat yapabilmeleri için ilçe merkezinde bulunan mezarlıklarda çalışmalarımızı tamamladık. Bu yıl korona virüs salgını nedeniyle kısıtlamalar getirildi. Fakat şehit aileleri ziyaretlerini yapabilecekler. Biz yine de tüm mezarlıklarımızı temizledik, bakımlarını yaptık” dedi.


Güncel 20.05.2020 13:25:41 0

İlginizi Çekebilir

1

Alanya'da huzurevinde yaşayan kişi bedenini kadavra olarak bağışladı

2

Antalya'da "Sanal Bahis ve Kumarın Görünmeyen Yüzü" konferansı düzenlendi

3

Burdur'daki Gölhisar Gölü'nde su seviyesinin azalmasına karşı alınabilecek önlemler toplantıda görüşüldü

4

Anamur'da "Etkili İletişim Becerileri" söyleşisi düzenlendi

5

Kaleci İsmail Çipe'nin babasının cenazesi Hatay'da defnedildi

6

İstanbul Atlas Üniversitesi Uluslararası Danışma Kurulu Üyeliğine yeni isim

7

Mersin'de ilkokul öğrencileri tarihi mekanların hem maketini hem resmini yaptı

8

DeFacto'dan Layering Koleksiyonu ile kişiselleştirilmiş parfüm deneyimi

9

Adana'da "Okulum Renklensin" projesinin protokolü imzalandı

10

Antalya'da otomobile özel düzenekle gizlenmiş 17 kilogram uyuşturucu ele geçirildi