TBL temsilcisi Kağıtspor Basketbol’da 14 pozitif vaka

TBL temsilcisi Kağıtspor Basketbol’da 14 pozitif vaka

TBL temsilcisi Kağıtspor Basketbol’da 14 pozitif vaka

Türkiye Basketbol Ligi temsilcilerinden Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Basketbol Takımı’nda 14 kişinin Covid-19 testi pozitif çıktı. Sporcu ve teknik ekibin karantinaya alınması sonrasında takımın 2 maçı ertelenirken antrenmanları da iptal edildi.
Balıkesir Büyükşehir Belediyespor deplasmanından sonra 2 oyuncusunda Covid-19 tespit edilen Kocaeli Büyükşehir Belediyesi Kağıtspor’da 10’u sporcu, 4’ü teknik ekipten toplam 14 kişide korona virüs tespit edildi. Oyuncu ve teknik ekibi karantinada olan Kağıtspor’un 2 hafta maçları ertelendi. Sporcular ve teknik ekibin evlerinde karantinaya alınması sonrasında Türkiye Basketbol Federasyonu, Kağıtspor’un bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Bursa Final Spor maçı ile evinde oynayacağı İstanbul maçlarını erteledi. Antrenmanların iptal edildiği Kağıtspor’da ertelenen maçların ne zaman oynanacağı ise ilerleyen tarihte federasyon tarafından ilan edilecek.

Kulüpten yapılan açıklama
Kulübün resmi sosyal medya hesabından konuyla ilgili yapılan paylaşımda da şu ifadelere yer verildi:
"Final Spor maçı öncesi basketbol A takımımız ve teknik personelimize rutin olarak yapılan Kovid-19 testlerinde 4’ü teknik ekibimizden, 8’i sporcularımızdan olmak üzere 12 personelimizin testi pozitif çıkmıştır. Oyuncularımızda ve teknik ekibimizde herhangi bir semptom görülmemiş olup tedbir amaçlı izolasyona alınmışlardır. Sporcularımızın en kısa sağlıklarına kavuşabilmeleri için gerekli olan tedavi süreçleri başlatılmıştır."


Spor 30.10.2020 15:54:34 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi