TED İzmir Koleji’nden doğaya fidan hediyesi

TED İzmir Koleji’nden doğaya fidan hediyesi

TED İzmir Koleji’nden doğaya fidan hediyesi

TED İzmir Koleji öğrencileri sürdürülebilir bir gelecek için 2 bin adet fidanı doğa ile buluşturdu.
Ege Orman İl Müdürlüğü vasıtasıyla ve TED İzmir Koleji Okul Aile Birliği üyelerinin desteği ile TED İzmir Koleji öğrencileri gelecek nesillere daha yeşil, daha sağlıklı bir yaşam bırakabilmek adına ve Sürdürülebilirlik Projesi çerçevesinde fidan dikme etkinliğinde bir araya geldi.
10 bin fidan dikme hedefi ile yola çıkılan bu organizasyonda İzmir’in Buca ilçesindeki dağ eteklerine dikilmek üzere 2 bin fidan armağan eden ve bu fidanları toprakla buluşturan TED İzmir Koleji öğrencileri, gelecek nesiller için yepyeni umutlar yeşerttiler.

"Gelecek nesiller için en büyük görevimiz, temiz bir hava ve yeşil bir gelecek bırakabilmektir"
TED İzmir Koleji Okul yönetimi ve Okul Aile Birliği üyelerinin de aralarında bulunduğu fidan dikim etkinliği sonrasında öğrenciler hatıra fotoğrafı çekildi. Birbirinden güzel ve anlamlı anların yaşandığı bu etkinlikte TED İzmir Koleji Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Ferzan Yalkut: “Gelecek nesiller için en büyük görevimiz, onlara temiz bir hava ve yeşil bir gelecek bırakabilmektir. Bu amaçla çıktığımız bu yolda, öğrencilerimize katılımları için çok teşekkür ediyorum” dedi.


Güncel 4.04.2022 15:59:58 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu