Teknik direktör Tamer Tuna: "Hedefi daha da büyüyen bir Antalyaspor izlettirmek istiyoruz"

Teknik direktör Tamer Tuna:

Teknik direktör Tamer Tuna: "Hedefi daha da büyüyen bir Antalyaspor izlettirmek istiyoruz"

AFYONKARAHISAR (AA) - CANAN TÜKELAY - Fraport TAV Antalyaspor Teknik Direktörü Tamer Tuna, Süper Lig'de her zaman ilk 10'da yer alan, Avrupa kupalarina katilabilen bir takim hedeflediklerini söyledi.

Afyonkarahisar'da yeni sezon hazirliklarini sürdüren Antalyaspor'da teknik direktör Tuna, AA muhabirine yaptigi açiklamada, hedeflerinin, geçen sezon yakaladiklari ikinci yaridaki basari ve puan ortalamasini daha da yukarilara çekebilmek oldugunu belirtti.

Antalyaspor'un bugüne kadar iyi futbol oynadigini savunan Tuna, oyunu daha da gelistirerek "zevki yüksek" hale getirmek istediklerini dile getirdi.

Takimda bunu basarabilecek futbolcularin oldugunu ifade eden Tuna, su ana kadar Dever Orgill, Serdar Gürler ve Gökdeniz Bayrakdar'i transfer ettiklerini, bundan sonra da aralarina katilacak futbolcularin olacagini vurguladi.

Hazirlik sürecinin devam ettigini anlatan Tuna, "Afyonkarahisar'dan sonra Antalya'da bir ara kampimiz olacak. Ondan sonra Istanbul'da turnuva oynayacagiz. O turnuvayla ikinci kampi tamamlayip lig haftasina girecegiz." dedi.

Önemli hedefleri oldugunu belirten Tuna, söyle konustu:

"Baskan'imiza çok tesekkür ederiz. Istedigimiz yönde transfer politikamizi gerçeklestirebiliyoruz. Tabii ki harcama limitleri, bütçeler çok önemli. Hiçbir sekilde bunlari asmadan, bu süreci yakalamak istiyoruz ve altyapiya verdigimiz büyük bir önem var. Altyapidan gelen oyuncularimiz da kampa katildi. Tabii birçok genç ve yetenekli oyuncumuz var ama bu kadro yapilanmasinda da hepsine sans veremiyoruz. Su an aramizda olan kampa katilan, geçen sezon baska kulüplerde oyuncular vardi, onlari da degerlendirme firsatimiz oldu. Güzel bir süreç yasadik. Mesele sonucu da almakti. Süper Lig'de ikinci yarida ortaya koydugumuz basari, ilk yaridan çikartilan derslerle de olan bir seydi."


- "Her zaman ilk 10'da yer alan bir Antalyaspor"


Basarili bir sezonun ardindan yeni sezondaki hedeflerine iliskin Tuna, "Hiçbir zaman mücadele bitmiyor. Yapilanmamiz bu sezonu da kapsayarak devam edecek. Antalyaspor, Süper Lig'de hep hedefe oynayan takimdir. Her zaman o ilk 10'un içerisinde yer alan, Avrupa kupalarina katilabilen, ileride bu organizasyonu daha güçlü hale dönüstürdügümüzde de hedefin daha da büyüdügü bir Antalyaspor izlettirmek istiyoruz." ifadelerini kullandi.

"Gelecek sezon seyircisiz ya da seyircili oynamakla ilgili birçok konu gündeme gelebiliyor." diyen Tamer Tuna, "Ama bizim seyircisiz zevk almadigimiz ortada. Seyircili oynamanin o coskusu, heyecani... Seyircinin o güzel sesini duymak da güzel. Bu konuda çalismalarin oldugunu biliyoruz. Belli oranda seyirci almaya çalisilacagini da duyduk. Duyumlar sadece." seklinde konustu.





Bölgeden 13.08.2020 11:35:23 0

İlginizi Çekebilir

1

Adana'da yangın çıkan evdeki 3 kişi dumandan etkilendi

2

Adana'da Anneler Günü dolayısıyla etkinlik düzenlendi

3

Hatay'da freni arızalanan kamyon 4 araca çarptı, 2 kişi yaralandı

4

Hatay'da yaralı halde bulunan yabani kuşlar tedavi edilip doğaya salındı

5

Mersin Milli Eğitim Müdürü Durmuş, çilek hasadına katıldı

6

Kahramanmaraş'ta üniversite öğrencileri İsrail'in Gazze'ye yönelik saldırılarını protesto etti

7

Hatay'da seyir halindeki ambulansta yangın çıktı

8

Belen Kaymakamı Mahmut Sami Yılmaz engelli bireylerle buluştu

9

Hatay'da 281 sikke ele geçirildi

10

Adana'da otomobilin çarptığı bisikletli öldü