Teknosa'nın desteklediği RE:PLAY turnuvası İstanbul'da düzenledi

Teknosa

Teknosa'nın desteklediği RE:PLAY turnuvası İstanbul'da düzenledi

İSTANBUL - Teknosa, Intel ve Excalibur'un güç birliğiyle hayata geçirilen ve Türkiye'nin farklı şehirlerinde düzenlenen RE:PLAY turnuvasının 6. durağı İstanbul oldu.

Teknosa'dan yapılan açıklamaya göre, RE:PLAY, oyun ve teknoloji meraklılarını hız, heyecan ve eğlenceyle buluşturdu.

Gün boyu süren organizasyonda yarışmalar, sahne etkinlikleri ve konuklar yer aldı.

Üç şirketrin üst yönetim ekiplerinin katılımıyla gerçekleşen etkinlik, oyun severlerden ilgi gördü. Katılımcılar, Intel Core işlemcili Excalibur G870 serisi bilgisayarlarda gerçekleşen Forza Horizon 5 deneyiminde sanal pistin hızını yaşarken, özel alandaki uzaktan kumandalı araba yarışlarıyla heyecan yaşadı.

Etkinliğin en çok ilgi gören anlarından biri de yayıncı Pqueen'in katılımcılarla kurduğu etkileşim oldu. Yarışlara katılan oyunculara 1 ay ücretsiz TeknosaNet internet paketi hediye edildi.

İstanbul'da gerçekleştirilecek son etapta 10 finalist büyük ödül için karşı karşıya gelecek.

Turnuvanın kazanını 500 bin lira değerinde Teknosa hediye çekiyle ödüllendirilecek. İkinci olan yarışmacıya Intel Core i7 işlemcili Excalibur G870, üçüncüye ise Intel Core i5 işlemcili Excalibur G870 hediye edilecek.



Ekonomi 8.10.2025 14:12:24 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye'de otobüsün tıra çarptığı kazada ölen 2 kişinin cenazesi Gaziantep'te defnedildi

2

Alanya'da sağanak nedeniyle iş yerlerini su bastı, araçlarda mahsur kalanlar kurtarıldı

3

Dörtyol ilçesinde uyuşturucu operasyonunda yakalanan zanlı tutuklandı

4

Kahramanmaraş'ta sağanak etkili oldu

5

Hatay'da kadınların yaptığı süt reçeli sofraları süslüyor

6

Pozantı Belediye Başkanlığı Koşusu'nu jokeyliğini Halis Karataş'ın yaptığı "Kocaefe" kazandı

7

Kepez'e hayvan barınağı yapılacak

8

Bakan Kurum'dan Hatay ziyaretine ilişkin paylaşım:

9

Türk kültürüne ait motifler, Hasan ustanın 29 yıllık emeğine ilham veriyor

10

Adana'da uyuşturucu operasyonunda yakalanan şüpheli tutuklandı