Tekstil fabrikasını saran alevlere müdahale ediliyor

Tekstil fabrikasını saran alevlere müdahale ediliyor

Tekstil fabrikasını saran alevlere müdahale ediliyor

Uşak’ta kentin bir çok yerinden gözüken ve henüz belirlenemeyen nedenden dolayı alevlere teslim olan tekstil fabrikası yangınına müdahale devam ediyor.

Yangın, İzmir - Uşak yolu üzerinde bulunan Tekstil Organize Sanayi Bölgesi 103’üncü Caddesinde meydana geldi. Edinilen bilgilere göre; işçilerin içerde çalıştığı an tekstil fabrikasından henüz belirlenemeyen nedenden dolayı dumanlar yükseldi. Dumanlar yerini alevlere bırakırken, işçiler fabrikadan tahliye edilmeye başladı. İhbar üzerine bölgeye çok saydı jandarma, itfaiye ve sağlık ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına hızla müdahale ederek çalışmalarını başlattı. Gökyüzünü kaplayan dumanlar kentin bir çok noktasından gözükürken, jandarma ekipleri ise etrafta geniş çaplı güvenlik önlemleri aldı. Yangına müdahale ekiplerin yoğun çalışmasıyla devam ediyor.


Yurt Dünya 19.11.2021 15:27:52 0

İlginizi Çekebilir

1

Antalya'da kamyonun çarptığı motosikletin sürücüsü hayatını kaybetti

2

Belediye Hizmetleri Projesi'nin toplam büyüklüğü 368 milyon avroya ulaştı

3

Kahramanmaraş'ta iki otomobilin çarpıştığı kazada 1 kişi öldü, 2 kişi yaralandı

4

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakan Yardımcısı Tarıkdaroğlu, "Şehit Aileleri Buluşması"nda konuştu:

5

Prof. Dr. Sözbilir Antalya'daki depremleri değerlendirdi:

6

Futbol: Trendyol 1. Lig

7

Kozan ilçesinde jandarma ekipleri öğrencilerle bir araya geldi

8

Deri sektörü paydaşları, Antalya'da bir araya geldi

9

Alanya'da yağış hayatı olumsuz etkiledi

10

Emisyonsuz araçlar için şarj istasyonları da yenilenebilir enerjiye yöneliyor