Osmaniye Ceza İnfaz Kurumları`nda görev yapan 107 personel tarafından, memurları ucuz ev sahibi yapmak maksatı ile Tepe Yapı Kooperatifi kuruldu.
Geçtiğimiz günlerde Tepe Yapı Kooperatifi Yönetim Kururlu Başkanı Mehmet Gök ve yönetim kurulu üyeleri bizi ağırlamış ve yemek vermişti.
Bizde dün Tepe Yapı Kooperatifi Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Gök ve 2. Başkan Ali Güç ve Üye Ömer Faruk Özcan beye iadei ziyaret yaptık.
Osmaniye 7 Ocak Gazeteciler Cemiyeti olarak bizi ağırlayan Tepe Yapı Kooperatifi yetkililerine teşekkür ediyoruz.
Başkan Mehmet Gök kooperatif ile ilgili şu açıklamayı yaptı:
"Günümüz çağdaş infaz sisteminde büyük katkıları olan vizyon sahibi, geleceğe dair öngürüleri olan, çoğunluğu lisans mezunu bu personeller tarafından kurulan kooperatif Toprakkale Kışla Mahallesi sınırları içerisinde arazi almış olup yaklaşık olarak 400 ila 500 konutluk proje planlamaktadırlar. kooperatifler hem sosyal hem de mali açıdan ülkemize katkıda bulunacak olup piyasa şartlarına göre hem daha kaliteli hemde daha ucuza konut üretmeyi düşünmektedirler."