Ters yönden gelip otomobille çarpışan motosikletteki baba oğul kask sayesinde hayata tutundu: 2 yaralı

Ters yönden gelip otomobille çarpışan motosikletteki baba oğul kask sayesinde hayata tutundu: 2 yaralı

Ters yönden gelip otomobille çarpışan motosikletteki baba oğul kask sayesinde hayata tutundu: 2 yaralı

Antalya’nın Manavgat ilçesinde ters yönden gelen motosikletin otomobil ile çarpışması sonucu meydana gelen trafik kazasında motosiklet sürücüsü ve oğlu yaralandı. Kask sayesinde hayatta kalan baba oğulun kaza anları güvenlik kamerasına yansıdı.
Kaza, Side Mahallesi Cennetler mevki Fatih Sultan Mehmet Bulvarında meydana geldi. Alışveriş merkezinden çıktıktan sonra ters yönde seyir halindeki Ali Eroğlu’nun kullandığı 07 ANC 873 plakalı motosiklet, 1531 sokaktan Fatih Sultan Mehmet Bulvarına çıkan Tatiana Bayrak’ın kullandığı 07 LEE 72 plakalı otomobil ile çarpıştı.
Kazada motosiklet sürücüsü Ali E. ile motosikletin önünde oturduğu belirtilen 9 yaşındaki oğlu İ.E. yaralandı. Yaralılar, 112 Acil Sağlık ekibinin olay yerinde yaptığı müdahalenin ardından ambulansla hastaneye kaldırıldı.

Güvenlik kamerasına yansıdı
Bulvar üzerinde bulunan işyerinin güvenlik kamerasına da yansıyan kazada, motosikletin ters yönden geldiği, motosiklette bulunan baba ve oğlunun başlarındaki kask sayesinde kazayı ucuz atlattıkları görüldü.


Yurt Dünya 20.07.2022 09:54:37 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da kaybolan 3 yaşındaki çocuk bulundu

2

Antalya'da "23. Girişimcilik Günleri" kapsamında ödül töreni düzenlendi

3

Hatay'da 2 şüpheli kargoyla tarihi eser göndermeye çalışırken yakalandı

4

Başkan Uyutmaz’dan MDGRUP Osmaniyespor’a Kritik Maç Öncesi Moral Aşısı

5

Garanti BBVA ve Garanti BBVA Emeklilik'te üst düzey atamalar

6

SunExpress'te üst düzey atama

7

İş Bankası'nın "81 İlde 81 Orman" projesi Adana ile devam ediyor

8

Antalya'da yanık kongreleri 31 ülkeden bilim insanlarını buluşturdu

9

Mersin'de adli olaylarda geçen yıla göre azalma yaşandı

10

Pozantı ilçesinde üreticilere makine, ekipman ve hayvancılık desteği verildi