Tesisatçı hırsızlar su sayaçlarını çaldı

Tesisatçı hırsızlar su sayaçlarını çaldı

Tesisatçı hırsızlar su sayaçlarını çaldı

Karabük’te, kimliği belirsiz hırsız yada hırsızlar tesisatçı olarak girdikleri binalardan ana vanalarını kapattıkları 3 evin su sayaçları çalarak kayıplara karıştı.
Gördüğü manzara sonucu şaşkınlığını gizlemeyen 85 yaşındaki Rahmiye Teyze, çok üzüldüğünü ve hayatında böyle bir şey görmediğini söyledi.
Olay, merkeze bağlı Bayır Mahallesi Seyhan Caddesinde meydana geldi. Hasan Kara, bitişiğindeki evlerde hırsızlık şüphesiyle ev sahiplerini telefonla aradı. Bunun üzerine olay yerine gelen 2 katlı evin sahibi Mehmet Emin Yıldız ile Rahmiye Ertungu (85) tek katlı evinin su sayaçlarının çalındığını görünce polisi arayıp durumu bildirdi. Olay yerine gelen ekipler, ev ve çevresinde inceleme yaptı. Ana vanalarından suların kesilerek su sayaçlarını çalan hırsız veya hırsızları yakalamak için çalışma başlatıldı.
Evinde tek yaşayan 85 yaşındaki Ertungu, ’’Komşumuz haber verdi. Dışarı çıktım, baktım su saati yok. Oğlumu çağırdım. Çok üzüldüm. Böyle bir şey görmedim’’ dedi.


Yurt Dünya 7.12.2021 14:16:42 0

İlginizi Çekebilir

1

TARSİM'den Antalya'da su baskınından etkilenen seralara ziyaret

2

Sigorta sektörü bu yıl 10 stratejik başlığa odaklanacak

3

SunExpress ocakta dört yeni Boeing 737-8 uçağını teslim aldı

4

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

7

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

8

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

9

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

10

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi