TİGAD Nevşehir Temsilciliğine Can Taşkın atandı

TİGAD Nevşehir Temsilciliğine Can Taşkın atandı

TİGAD Nevşehir Temsilciliğine Can Taşkın atandı

İnternet haberciliğinin yasalaşması konusundaki çabaları ile gündeme gelen Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği( TİGAD) illerde temsilcilik atamalarına başladı.
Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Nevşehir İl Temsilciliğine Gazeteci Can Taşkın atandı. Özellikle internet yasasının TBMM’de kabul edilmesi için yaptığı ziyaretler ve çalışmalar ile tanınan Türkiye İnternet Gazeteciliği Derneği Türkiye genelinde büyümeye devam ediyor. Dernek kısa sürede 60 ilde temsilcilik atamalarını gerçekleştirerek çalışmalarını ülke geneline yaymaya başladı.
İnternet mecrası üzerinden okurlarına hizmet veren Basın-Yayın Kuruluşlarının hak kayıplarını gidermek, daha iyi ve eşit şartlarda çalışabilmeleri için Sivil Toplum Kuruluşu olarak harekete geçtiklerini dile getiren TİGAD Nevşehir İl Temsilcisi Can Taşkın, “ Resmi olarak Türkiye genelinde yapılanmaya giden Türkiye İnternet Gazetecileri Derneği Nevşehir il Temsilcisi olarak yeniden görev tarafıma tevdi edildi. Beni bu göreve layık gören Genel Merkez yöneticileri ile siz değerli okuyucularıma teşekkür ederim. Nevşehir ve ilçelerinde internet haberciliği yönünde çalışmalarda bulunan medya mensuplarının Derneğimiz çatısı altında buluşmaya davet ediyorum” dedi.


Güncel 4.03.2021 10:45:18 0

İlginizi Çekebilir

1

Hatay'da park halindeki 8 araca çarpan tırın sürücüsü yaralandı

2

Kahramanmaraş'ta şehit çocukları için doğum günü programı düzenlendi

3

Atakaş Hatayspor'da transfer çalışmaları

4

Antalya'da refüjdeki çukura düşen otomobildeki 3 kişi yaralandı

5

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

6

Burdur'da Üniversiteler Arası Karate Türkiye Şampiyonası başladı

7

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonunda 1 şüpheli yakalandı

8

Antalyaspor, Trabzonspor maçına hazır

9

CHP Genel Başkan Yardımcısı Tamaylıgil, Osmaniye'de konuştu:

10

Kahramanmaraş'ta kaçakçılık operasyonu