Tıp Fakültesi ile kalite toplantısı yapıldı

Tıp Fakültesi ile kalite toplantısı yapıldı

Tıp Fakültesi ile kalite toplantısı yapıldı

Erzincan Binali Yıldırım Üniversitesi Kalite Güvencesi Sistemi kapsamında iç paydaşların (akademik personel, idari personel ve öğrenci) görüş ve önerilerinin yer aldığı memnuniyet anketlerinin genel değerlendirilmesi ve analizi hususunda, kalite koordinatörlüğü tarafından birim bazında Tıp Fakültesi ile kalite toplantısı gerçekleştirildi.
Kalite birim elamanı Öğr. Gör. Nursel Kuyrukluyıldız tarafından yapılan sunumda, Rektör Prof. Dr. Akın Levent, Rektör Yardımcısı ve Kalite Koordinatörü Prof. Dr. A. Ercan Ekinci ve kalite koordinatörlüğü üyeleri, Tıp Fakültesi Dekanı Prof. Dr. A. Mecid Kantarcı, Dekan Yardımcısı Doç. Dr. Ufuk Kuyrukluyıldız, Tıp Kakültesi Öğretim üyeleri ve personelinin yansıra araştırma görevlileri ve öğrenci temsilcileri yer aldı.
Toplantıda kalite güvence sistemi ve kalite faaliyetleri konusunda bilgilendirilme yapılarak anket sonuçlarından elde edilen geri bildirimler doğrultusunda yapılacak olan iyileştirme faaliyetleri görüşüldü.


Güncel 10.06.2021 07:42:33 0

İlginizi Çekebilir

1

Burdur'da fahiş fiyat ve stokçuluk denetimleri yapıldı

2

Türkiye Katılım Sigorta'dan TARSİM'e ziyaret

3

Belen'de Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası kutlandı

4

Biruni Teknopark Tech Export Türkiye Summit 2025'te ödül aldı

5

Sumbas ilçesinde çiftçilere 10 bin zeytin fidanı dağıtıldı

6

Kozan'da hastane önünde bekleyenlere çorba ikram edildi

7

Toptalent'tan Mitsubishi Electric Türkiye yöneticisine insan kaynakları ödülü

8

Migros üçüncü kez "Global A Liderleri" listesinde

9

Akbank mobil bankacılıkta tüm güvenlik işlemlerini tek menüde topladı

10

CW Enerji panelleriyle Polyteks'in enerji ihtiyacına kalıcı çözüm