Tonlarca sebze ve meyvenin giriş yaptığı halde ilaçlama

Tonlarca sebze ve meyvenin giriş yaptığı halde ilaçlama

Tonlarca sebze ve meyvenin giriş yaptığı halde ilaçlama

Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, haftalık tonlarca meyve ve sebzenin giriş yaptığı Toptancı Halinde düzenli olarak dezenfeksiyon ve ilaçlama yapıyor.
Korona virüs tehlikesinin devam ettiği bugünlerde Kırıkkale Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğüne bağlı ilaçlama ekipleri, halk sağlığını yakından ilgilendiren yerlerde ilaçlama çalışmalarını sürdürüyor. Özellikle Kırıkkale’ye her hafta tonlarca sebze ve meyvenin giriş yaptığı Kırıkkale Belediyesi Toptancı Halinde de dezenfeksiyon çalışması yapılıyor.

Dezenfeksiyon ve temizlik programı
Kırıkkale Belediyesi, tonlarca meyve ve sebzenin giriş yaptığı ve gün içerisinde yoğun insan sirkilasyonun bulunduğu Toptancı Haline özel bir dezenfeksiyon programı uyguluyor. Salgın döneminde şehir genelinde yürüttüğü ilaçlama ve dezenfeksiyon çalışmalarına, halk sağlığına doğrudan etki eten yerlerde de devam ettiklerini belirten yetkililer halkın sağlıklı gıda tüketimini sağlamalarına büyük önem verdiklerinin altını çizdi. Yetkililer, “Vatandaşlarımızın sağlıklı ürünler tüketmeleri bizler için önemli. Bu nedenle meyve ve sebzenin dağıtımının yapıldığı yerlerinde temiz ve hijyenik olması gerekmekte. Özellikle bu salgın döneminde evimizin mutfağına giren meyve ve sebzelerinin satışının yapıldığı toptancı haline daha fazla önem vererek burada ilaçlama çalışmalarımızı sürdürüyoruz" ifadelerini kullandı.


Güncel 24.08.2020 10:39:12 0

İlginizi Çekebilir

1

Türk savunma sanayisi 2026 yılında da hız kesmeyecek

2

Adana'da bıçaklı kavgada 1 kişi öldü, 1 kişi de yaralandı

3

Hatay'da istinat duvarının çökmesi 6 araçta hasara yol açtı

4

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Kacır, Kahramanmaraş'ta anahtar teslim töreninde konuştu:

5

Türkiye Sigorta Basketbol Süper Ligi

6

Bodrum FK-Serikspor maçının ardından

7

Futbol: Trendyol 1. Lig

8

AK Parti Sözcüsü Çelik, Adana'da konuştu:

9

Bakan Kacır, Kahramanmaraş'ta "SOGEP" projelerinin imza törenine katıldı

10

Türkiye'nin yeni milli mühimmatı EREN göreve hazırlanıyor