Toprak Razgatlıoğlu, Endonezya’da ikinci oldu

Toprak Razgatlıoğlu, Endonezya’da ikinci oldu

Toprak Razgatlıoğlu, Endonezya’da ikinci oldu

Dünya Suberbike Şampiyonası’nın Endonezya’da düzenlenen ikinci ayağında Toprak Rozgatlıoğlu, yarışı ikinci tamamlayarak podyuma çıktı.
İkinci ayağı Endonezya’da düzenlenen Dünya Superbike Şampiyonası ilk yarışına Red Bull sporcusu Toprak Razgatlıoğlu, pol pozisyonunda başladı. Yarışın ilk bölümünde liderliğini elinde tutan Toprak, rakipleriyle yoğun bir mücadeleye girdi ve yarışı ikinci tamamlayarak podyumda yerini aldı.
Mandalika’da, Pata Yamaha Prometeon takımı adına yarışan Razgatlıoğlu; elinden gelenin en iyisini yapmaya ve ilk pozisyonda yer almaya çalıştığını belirterek, “Çok zor bir yarıştı. 8 ve 9 tur içinde ön lastik performansı çok düştü. Ben iyi bir pozisyonda olabilmek için çalıştım ama burada olmak, kaza yapmaktan iyidir” dedi.
Superbike’da yarışlar yarın devam edecek. 05.30’da yapılacak sıralama yarışının ardından Endonezya’daki hafta sonu, 08.30’daki 2. yarış ile sona erecek.


Spor 4.03.2023 11:54:56 0

İlginizi Çekebilir

1

CHP Genel Başkan Yardımcısı Bihlun Tamaylıgil, Hatay'da konuştu:

2

Kahramanmaraş'ta uyuşturucu operasyonunda yakalanan 3 şüpheli tutuklandı

3

Osmaniye merkezli 3 ilde telefon dolandırıcılığı operasyonu: 10 tutuklama

4

Hatay'da öksüz ve yetim çocuklar trafik denetimine katıldı

5

Adana'da metruk inşaatın ikinci katından düşen kişi hayatını kaybetti

6

Kahramanmaraş'ta apartmanda yaşanan doğal gaz patlamasında 1 kişi yaralandı

7

Adana'da Yeşilay Haftası'na yönelik koordinasyon toplantısı düzenlendi

8

Adana'da polisten Türk Kızılaya kan bağışı desteği

9

Türkoğlu Kaymakamı Mercan ve Belediye Başkanı Karaca, AA'nın "Yılın Kareleri" oylamasına katıldı

10

Antalya'da iki gündür kayıp çocuk için arama çalışması başlatıldı