Toyota'nın geleneksel yıllık toplantısı metaversede yapıldı

Toyota

Toyota'nın geleneksel yıllık toplantısı metaversede yapıldı

İSTANBUL - Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ, kendisine hizmet veren ajanslar ve diğer kuruluşlarla birlikte her yıl gerçekleştirdiği geleneksel toplantısını metaverse platformu üzerinde kapalı devre olarak düzenledi.

Toyota Türkiye Pazarlama ve Satış AŞ açıklamasına göre, Türkiye'de otomotiv sektöründe ilk kez düzenlenen metaverse toplantısına, Toyota yönetici ve çalışanlarıyla birlikte hizmet alınan kuruluşlardan 100'ü aşkın temsilci katıldı. Renkli görüntülere sahne olan metaverse toplantısıyla Toyota, gelişen yeni teknolojilere karşı duyarlılığını bir kez daha gösterdi.

Artırılmış gerçeklik, sanal gerçeklik, 3D holografik avatarlar, video ve diğer iletişim araçlarını içeren çevrim içi sanal dünyada kapalı devre olarak gerçekleştirilen Toyota geleneksel toplantısı, yakın gelecekte teknolojik yeniliklerin de bir habercisi oldu.

Toyota, daha önce de "interaktif showroom, dijital bayi, Toyota hazır cevap, işitme ve görme engeliler" için farklı dijital kanalları hayata geçirmişti.




Bölgeden 10.02.2022 15:46:02 0

İlginizi Çekebilir

1

Osmaniye’de otobüste 277 kaçak cep telefonu ele geçirildi

2

Opel Mokka GSE'ye "2025 Altın Direksiyon Ödülü"

3

Burdur'da yeni evlenen çift, kitap fuarını ziyaret etti

4

Pilates Gelişim Semineri, Antalya'da başladı

5

Adana'da evinde çıkan yangında 85 yaşındaki kadın hayatını kaybetti

6

"Özellikli İşletme Ödülü" alan Antalya'daki tesis, yöresel ürünlere de ağırlık veriyor

7

Citroen'den aralık ayına özel sıfır faizli finansman desteği

8

Türk Kızılayın Gazze için hazırladığı 19. "İyilik Gemisi" Mersin limanından uğurlandı

9

Antalya'da 46 yıldır terzilik yapan Sadettin Dönmez mesleğini "aşkla" yaşatıyor

10

Ağır yanıkların iz bırakmaması için kök hücre üzerine çalışma yapılıyor