Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına başladı

Trabzonspor, Süper Lig’in 16. haftasında oynayacağı Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarına iki günlük iznin ardından başladı.
Mehmet Ali Yılmaz Tesislerinde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma hareketlerinin ardından core ısınma ve kuvvet çalışmaları gerçekleştirildi. Antrenman 5’e 2 çalışmaları, geniş alan oyunları ve çift kale maç ile tamamlandı.

Abdulkadir Ömür çalışmalara başladı
Son testi negatif çıkan Trabzonspor’un başarılı oyuncusu Abdulkadir Ömür ise takımdan ayrı olarak çalışmalarını sürdürdü. Oyuncunun Fatih Karagümrük maçında forma giymesi bekleniyor.


Spor 29.12.2020 15:26:54 0

İlginizi Çekebilir

1

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

2

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

3

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

4

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

5

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

6

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

7

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

8

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)

9

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (1)

10

Memur-Sen Genel Başkanı Yalçın Burdur'da konuştu: