Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürdü

Trabzonspor, Süper Lig’in 13. haftasında oynayacağı Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürüyor.
Mehmet Ali Yılmaz Tesisleri’nde Teknik Direktör Abdullah Avcı yönetiminde yapılan antrenmanda dinamik ısınma ve koordinasyon hareketlerinin ardından 5’e 2 çalışmaları gerçekleştirildi. Geniş alan oyunları ile devam eden antrenman, çift kale maç ile son buldu.
Antrenman öncesinde Teknik Direktör Abdullah Avcı, 23 Kasım Salı günü UEFA Gençlik Ligi’nde Danimarka temsilcisi Midtjylland ile deplasmanda mücadele edecek olan U19 Takımı’nın antrenmanını ziyaret ederek Teknik Direktör Hasan Üçüncü ile bir süre sohbet edip, başarı dileklerini iletti.
Bordo-mavililer, yarın yapacağı antrenmanla Gaziantep FK maçı hazırlıklarını sürdürecek.

Gervinho ameliyat oldu
Sağlık Kurulu Başkanı Yaşar Kibar Güven Gervinho’nun sağlık durumuyla ilgili bilgilendirmede bulundu. Yaşar Kibar Güven, "Oyuncumuz Gervinho, dün Fransa’da başarılı bir ameliyat geçirmiştir. Artroskopik ön çapraz bağ rekonstrüksiyonu yapılan oyuncumuzun yarın taburcu olması planlanmaktadır" dedi.


Spor 19.11.2021 16:59:20 0

İlginizi Çekebilir

1

AFAD Başkanı Pehlivan, Kahramanmaraş'ta incelemelerde bulundu

2

Osmaniye Asri Mezarlık’ta Korkunç İnfaz: 2 Ölü

3

KKTC'nin 5. Cumhurbaşkanı Ersin Tatar, Mersin ve Adana'da temaslarda bulundu

4

Osmaniye'de bebek emekleme yarışması düzenlendi

5

Mersin Milletvekili Hasan Ufuk Çakır'dan CHP'den istifasına ilişkin açıklama:

6

Adana'da kayıp olarak aranan zihinsel engelli kişi dere kıyısında ölü bulundu

7

Hatay'da tamirhanedeki otobüste çıkan yangın söndürüldü

8

Samandağ'da motosikletin yayaya çarptığı kazada 2 kişi yaralandı

9

"Geleceğimizi Yazan Genç Yürekler" projesi kapsamında gençler Phaselis Antik Kenti'ni gezdi

10

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanı Kurum'dan Yüzyılın Konut Projesi'ne ilişkin açıklama: (2)