Traktörün arkasına bağladığı aparatla mahallenin yolunu açıyor

Traktörün arkasına bağladığı aparatla mahallenin yolunu açıyor

Traktörün arkasına bağladığı aparatla mahallenin yolunu açıyor

Bitlis’in Adilcevaz ilçesinde yaşayan Ünal Emen isimli kaynakçı ustası, traktörün arkasına bağladığı aparatla mahallenin yolunu açıyor.
Adilcevaz’da etkili olan kar yağışının ardından harekete geçen Ünal Emen isimli usta, daha önceleri yaptığı aparatı traktörünün arkasına bağlayarak yol açma çalışmasına başladı. İkamet ettiği mahalledeki yolları belediye ekipleri gelmeden açan Emen, vatandaşların da takdirini topluyor.
Kışın işlerinin yok denecek kadar az olduğunu ifade eden Emen, vatandaşların mağdur olmaması için yaptırdığı aparatı traktörün arkasına bağlayarak yolları açtığını söyledi. Ünal, belediye ekiplerini beklemeden hem iş yerinin önünü hem de mahallenin yolunu açtığını kaydetti.
Hasan Çokyaman isimli vatandaş ise Ünal Emen’in güzel bir iş yaptığını söyleyerek, "Hem kendi iş yerinin önünü açıyor hem de bize faydası çok oluyor. Belediye ekiplerini beklemeden hemen yollarımızı açıyor. Kendisine teşekkür ederiz" dedi.


Güncel 29.01.2023 15:00:38 0

İlginizi Çekebilir

1

Özgür Özel Osmaniye’de konuştu: Depremin siyaseti olmaz

2

Oto yıkamada şaşırtan görüntü; otomobil yerine kendini yıkattı

3

Osmaniye merkezli DEAŞ operasyonu: 3 tutuklama

4

Adana'da ortaokul öğrencilerinden Türk bayraklı koreografi

5

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Depremde arılarını kaybeden arıcı, devlet desteğiyle üretimini sürdürdü

6

Burdur'da dağda mahsur kalan 4 kişi kurtarıldı

7

Burdur'daki trafik kazasında ölen anne ve oğlunun cenazesi Antalya'da toprağa verildi

8

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Atsu'nun golünün ardından sessizliğe bürünen Hatay Stadı yeni sezona hazırlanıyor

9

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Adana'da depremde ağılları zarar gören besiciler verilen çadırlarda yetiştiriciliğe devam etti

10

6 ŞUBAT DEPREMLERİNİN ÜÇÜNCÜ YILI - Hatay'da depremlerde hasar gören camilerin yerine yenileri yapılıyor